A new beginning!

Päätin alottaa bloggailun uudestaan, aivan alusta asti! Poistin kaikki vanhat tekstit ja muutin ulkoasun aivan toisenlaiseksi. Blogin nimi tulee pysymään samana, samoin aihepiiri mistä kirjoitan.

Päähänpistoksen tästä bloggailun uudestaan aloittamisesta sain tänään, sairastellessani kotona. En oikeestaan ole edes varma, mikä mua vaivaa, mutta päätä on särkenyt koko päivän ja toisinaan on ollut tosi kylmä. Kuumetta mulla ei kuitenkaan oo missään vaiheessa ollut. Joten lääkärit, muuten vaan fiksut ihmiset, mikä mulla on?


En oo suoraan sanoen tehny tänään mitään... nukuin vaan pitkään, tein pari koulujuttua ja kattelin telkkaria. Sen jälkeen oonkin vaan dataillu ja tapellu tän blogin kanssa. Säännöllisin ajoin oon käyny hakemassa kaapista jotain syötävää ja oon vedelly buranaa. Ah, vapaapäivä.
Nyt ois luvassa salkkarien kattelemista, lisää datausta ja hmm..... en itseasiassa tiiä. Koko päivän on tehny suklaata mieli, mutta ei kukaan oo sitä mulle hakenut! No, jos yrittäis selvitä hengissä iltaan asti, huomenna pitäs taas jaksaa koulua kaheksasta kolmeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti