Juuliakuvailut!

Koska mulla ei erityisemmin nyt oo mitään postattavaa, saatte ihailla Juulian ottamia kuvia. Mähän oon jo kahteen otteeseen toiminu sen mallina, lokakuussa ja nyt marraskuussa parisen viikkoa sitten. Tässä muutama kuva meijän reissuilta.

 Että sellasta! Jos huomasitte, oon myös uuden bannerikuvan koonnu näistä Juulian ottamista kuvista. Oon siihen aika tyytyväinen!

4 kommenttia:

 1. oot tosi nätti:) mut saaanko kysyy että miks sulla on melkein jokaisessa kuvassa pinnit topissa? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! (: Ja siis toi pinnijuttu... Mulla vaan on aina tapana säilyttää jokasessa topissa paria pinniä, siltä varalta että otsahiukset päättää alottaa kapinan. Sillon ne saa helposti kesytettyä kun nappasee vaan pinnit paidasta. (;

  VastaaPoista
 3. Moriesta Vera!
  Sulla on meleko synkkä blogitausta mun makuun ja liikaa biisejen sanoja. Ja kuvat on aika pieniä, mutta kyllä niistä erottaa missä on pää ja missä jalka.

  En hirviän tarkkaan ruvennu lukemaan, mutta näyttäs että oot ilonen ja mukava tyttö, mitä nyt kuvista välittyy. Kiinnostus nousi sataseen, kun kerroit tuossa oikealla palkissa että olet kiinnostunu jääkiekosta! KOHTALONTOVERI ellen sanois!

  VastaaPoista
 4. Aaa thanks! Olen otettu arvostelusta! Hyvä että löyty joku muukin joka jääkiekkoo seurailee! Se on aina hyvä juttu! (;

  VastaaPoista