Kotona taas!

"Faija anna mun ajaa mökkitie
lupaan että saunaan vettä vien
muistan kivet ja kannot tän soratien!"


Tultiin siis tänään Rautajärveltä! Kotona oltiin tossa ennen puolta kuutta! Tosi kiva ja rentouttava reissu oli, tykkäsin vaihteeks siellä kävästä! Me esimerkiks saunottiin vanhassa saunassa (ei vesisuihkua!) ja käytiin kattomassa kyläteatteria! Viikonloppu maalaisena meinaan! Hehe!


Lauantaina.... Me Riinan kans lähettiin aikamoiselle tutkimusretkelle heti ruuan jälkeen. Käveltiin varmaan ainakin, melkein kymmenisen kilometriä. Riina halus näyttää mulle paikan, jossa viimeks pikkusena oli käyny! Se tosin ei muistanu, kuinka pitkä matka sinne todellisuudessa sit oli... Mutta siinähän se aika meni, kuvaillessa ja ihmetellessä.

tässä oli ns. portti sinne paikalle. Tästä jatkettiin tätä tietä vielä 800 metriä.

Niinku ylemmistä kuvista huomaatte, päästiin sit lopulta perille. Mä en oikeestaan ees tiä mikä toi mesta oli, mut kaikenlaisia rakennuksia ja vanhannäkösiä juttuja siellä oli.... Riinan mummo jotain selitti että siellä järjestetään kaikenlaisia tapahtumia, kun se on joku kunnostettu "nähtävyys". En sit tiiä, mut aika mielenkiintonen paikka!


Me käytiin myös Juhon ja Nitan kans kävelemässä ennen mun ja Riinan reissua. Kaikenlaista tuli juteltua, ja kuvailtua kans, mut jostain syystä kuvat ei oikein onnistunu...

Loppuilta sit menikin siel teatterissa, leffoja katellessa ja koneella ollessa. Katottiin illalla joku American pie ja randomkauhuleffa. Tänään sama sitten jatku, kun oltiin käyty aamupalalla. Katottiin kauhuleffat "Creepy" ja "Kuolleiden aamunkoitto". Creepy oli kauhee ja tosi pelottava, mut Kuolleiden aamunkoitto ei ollu ees paha, vaan jännittävä ja hyvä, mut ei mua pelottanu! Samalla kun kateltiin leffoja, syötiin myös jätskiä ja datailtiin!
Mutta enpä muuta voi sanoo ku et oli taas kiva reissu, ja pitää ottaa uusiks! Rentouttava viikonloppu keskellä ei mitään!

2 kommenttia:

  1. eiks toi leffa oo creep? :D tai ite muistaisin et se oli ku katottii se just vähän aikasit

    VastaaPoista
  2. no voi hyvinkin olla! Mulla ei kantta ollu nähtävissä, noi vaan sano ton nimen, nii vissiin väärin kirjotin. :D:D

    VastaaPoista