Keskiviikko Helsingissä!

Olin siis eilen Helsingissä, yhden valinnaisen köksänryhmän ja joittenkin muitten oppilaiden kanssa! Mut sinne oli pyydetty sen takia kun olin itsenäisyyspäivänä lippuairueessa, hehe! Ja ihan uskomattoman mahtavan hauska reissu se olikin! 


Päivähän alko siis puoli yhdeksältä, kun lähdettiin bussilla kohti Helsinkiä! Itte päätin lähtee reissulle mukaan, koska sinne oli tulossa rakasparasihanamuru (riittääkö hehkutus jo?) MIKKO! Ja Evekin oli lähössä, eikä sen kans oo tullu viimeaikoina paljon vietettyy aikaa, joten innostuin siitä ihan kivasti!
Meijän ensimmäinen kohde oli kansallismuseo, missä tuli vietettyy muutama tunti! Käytiin yhteisellä kierroksella oppaan kanssa, kierreltiin itsenäisesti ja käytiin myös syömässäääää! Siellä museossa oli yllättävän kivaa ja tutustuttiin jopa muutaman museossa työskentelevän ihmisen ammattiin!Jos nyt iiiiihan totta puhutaan, nii ei se museo mua pahemmin kiinnostanu! Paitsi, oli siellä nukkekotinäyttely. Voiii eeii. Alko harmittaan että oon oman nukkekotini antanu serkuille jo vuosia sitten. Haha! Ois niin siistiä rakennella sellasta!


Mut iltapäivällä me mentiin pariks tunniks kamppiin ja foorumiin shoppaileen! Itte lähin reissulle, ettimään chino-housuja ja sellaset löysinkin. Im so happy! Jaja, sen lisäks ostin sitten ihan perus tummanharmaan pitkähihasen. Kaikki rahat sain kulutettua ja joululahjatkin pitäs vielä hankkia. Oivoi....

paita H&M 9.90 euroa
housut Only 34.90 euroa

+ Kysymyspostaukseen tulossa vastaukset pian! Pitäs vaan saada video lisättyä tänne blogin puolelle, kun sen kanssa on ollut pienoisia ongelmia....

4 kommenttia: