Kysymyksiä vol 2.

Hmmm.... en jaksanu alkaa enää pähkäileen ton videon kanssa. Yhden ratkasun keksin, mut en jaksa alkaa änkee sitä videoo youtubeen, vaan siks että saisin sen tänne... Niin teenpäs nyt näin, että vastaan teijän loppuihin kysymyksiin tälleen kirjallisessa muodossa, kun ensimmäisiinkin. Teen joskus videon sitten jostakin muusta jutusta, kun videoo toivotaan ja onnistun sellasen tänne laittamaan!


Mitä muuttaisit elämässäs ?
- No haluisin korjata välit muutamiin ihmisiin. Ja toivoisin, et elämä menis muutenkin jatkossa ees jonkin aikaa ilman riitoja ja kaikenlaisia sekaannuksdia.

kenen tyyliä ihailet?
- No ei mulla sillain oo ketään tiettyä, kenen tyyliä ihailisin.. Mut kliseisesti sanottuna ihailen ihmisiä, jotka uskaltaa olla sellasia kun on, ja pukeutuu niinkun haluu. Ihan tosielämässä tykkään tosi paljon mun serkkuni Kaisun pukeutumistyylistä. Ihailen myös monien bloggaajien tyyliä!  

millasta musiikkia kuuntelet? ja lempi bändi tai laulaja?
- kuuntelen musiikkia aika laidasta laitaan. Ykkössuosikkeja on Muse ja Cheek, mikä saattaa hieman yllättää kun ne niin erilaista musiikkia tekee... Myös skrillexiä kuuntelen nykyään paljon.. ja Pendulumia, Linkin parkia, Jemiä jne...

lempikarkit? 
- Tää on paha! Mut valkosuklaasta pidän varmaan eniten!

Minkälainen on lempipaitasi?
- taisinkin tälläseen jo vastata.. mutta siis se harmaa toppi! Ja mustavalkoraidallinen pitkähihanen. Se on niiiin mukava päällä!

Entäpä farkkusi?
- Ne kivipestyt vaaleet.... nykyään mun aika suosikkeja on myös mun mustat farkkulegginsit. Ne on tosi kivat ja kans mukavat päällä!

Unelmien lomakohde?
- Aivan sairaasti mä haluisin Caribian risteilylle! Viikko semmosella luksuslaivalla missä vois kannella ottaa aurinkoa ja.... voi vitsi miten ihanaa!


Mitä sä teet sun vapaa-ajallas?
- No useimmiten oon koneella.. Ja harkoissa tai lätkämatseissa! Ja tietty hengaan kavereitten ja poikaystävän kans!

Kuinka pitkään sä yleensä valvot?
- No sillonkun on koulua, niin johkin puoli yhteen tai yhteen. Ja viikonloppusin jos on harkat aamulla niin n. kahteen? Jos ei oo harkkoja, saattaa helposti venyä jonnekin neljäänkin saakka...

Mikä on sun lempi leffas?
- Niitä on ja paljon! Mut varmaan muutamia on Mean girls, Epic Movie, Tapahtui Vegasissa, Pinnan alla, Mr & Mrs Smith.... ja tietty Titanic!

Mikä on sun lempiväri?
- Violetti ja vihree! Tykkään myös harmaasta paljon!

Osaatsä kokata? 
- Heikolla menestyksellä. On mulla köksä valinnaisena, mut oon usein aika pulassa siellä. Osaan mä kyl makarooneja keittää!

Omistatko lemmikkejä?
- kyllä! Kaks kissaa löytyy!

Mitkä on sun suosikkipaikat netissä?
- Facebook! Ja youtube kans.

Ootko koskaan halunnu tehä jotain ihan hullua?
- Joo, monestikin. Ja liian usein oon tehnykin kaikenlaista.

Kadutko elämässäsi jotain?
- Juu, kyllähän mä joitakin juttuja.

Jos saisit muuttaa menneisyydessäsi mitä tahansa, mitä muuttaisit
- No en viitti alkaa kauheen yksityiskohtasesti paljastaan mtn... Mutta voin sanoo, et muuttaisin moooonia juttuja.


Miten pysyt noin hoikkana ? :o mä en pysy hoikkana vaikka yritän laihduttaa..
- No en mä osaa tohon kunnolla vastata, kun en sillain painooni koskaan tarkkaile... Mut käyn vikeltämässä 4-5 kertaa viikossa ja teen omatoimisii lenkkejä iltasin. Sit tulee paljon käveltyä ja muutenkin harrastettua hyötyliikuntaa. Mitenkään kovin terveellisesti en koskaan syö, et kai se on myös osittain ihan geeneissä se hoikkuus!

Millainen on kuvitteellinen unelmamiehesi?
- No tohon vois keksiä vaikka millasen henkilön. Mut koska täydellisiä miehiä ei ookkaan, niin oma poikaystävä vastaa nyt aikalailla sitä unelmamiestä!

Elämäsi suurin tavoite?
- elää pitkään ja onnellisesti. Haluun ehtiä tekeen kaiken, minkä tunnen tärkeeks!

Millaset olisivat unelmahääsi?

- Oikein suuret ja upeet, sellaset prinsessahäät kesällä, mut teemana kuitenkin joku ihana lumi ja jää!

Jos pitäisi valita päättyvän tien päässä, kääntyäkö oikeaan vaiko vasempaan, kumpaan kääntyisit ja miksi?
- Varmaan oikeelle... valitsin tän ihan vaan sillä perusteella, et käännyn eniten oikeelle, kun meen mulle tärkeitten ihmisten luo! Myös eka risteys kotitieltä pois, on sellanen mistä useimmiten käännyn oikealle!

Ärsyttääkö sinuakin todella paljon, jos peitto tippuu lattialle kesken yöunien? 
- No ei se mua silleen tosi paljon ärsytä, mut on se häiritsevää ja osittain katkasee kyl unet...


Mikä on sun unelma-ammatti?
- Unelma-ammatti ois varmaan sisustusarkkitehti tai näyttelijä... tai kampaaja... Mutta ne on kaikki niin hankalia saavuttaa, että nyt pyrin vaan pääseen johkin asiakaspalvelutyöskentelyyn!

Mikä on sun viimeisin koenumero ja mistä aineesta?
- 5- matikankokeesta. Jee, pääsin just ja just läpi....

Onko sulla sisaruksia ja jos on niin minkä ikäisiä?
- On mulla se 13-vuotias pikkuveli!

Mitä aiot tehdä joululomalla?
- En oo miettiny kovinkaan pitkälle vielä.. Tarkotus ois vähän siivoilla huonetta ja vaihtaa järjestystä täällä. Ja treenata, nukkua pitkään ja ottaa kaikki ilo irti lomasta! Haluun viettää aikaa kavereitten kans ja rentoutua.

Mistä kohdasta pidät vartalostasi eniten? Entä mitä kohtaa kehutaan eniten? 
- Enpä tiiä oikeen... eniten pidän kyl varmaan vatsasta, toisinaan. Sikspäkki tuntuu, mutta ei näy. Oisin tosi tyytyväinen jos sen saisin näkyyn! Ja eniten kehutaan varmaan persettä ja silmiä! Ei varmaan oo vaikee arvata kumpaa jätkät kehuu useemmin?

Miten meikkaat yleensä ja miten laitat sun kulmakarvat? :)
- Meikkaan vähän miten sattuu... Mut usein on vähän meikkivoidetta, puuteria, peitepuikkoo ja yläripsissä ripsiväriä. Sit satunnaisesti laitan hopeensinistä luomiväriä ja kajaalia ylös, tai teen ohuet rajaukset alaluomeen, sinne sisäpuolelle. Riippuu kuinka paljon jaksan nähdä vaivaa.
Kulmat laitan joka päivä, vaikka en muuten meikkaiskaan. Ne aina ensin harjaan sillain kivaan muotoon ja sit vahvistelen ja vähän piirtelen kulmakynällä. Ei mitenkään kummallisesti. Aika nopeet laittaa nekin.


Ootko mielestäs feimi sun kotikaupungissa?
- Nojaa, riippuu piireistä. Kesällä olin sillain jotenkuten, kun tutustuin niin paljon uusiin ihmisiin ja olin uus kaikissa porukoissa. Nyt en pidä itteäni mitenkään feiminä, vaan oon ihan tavallinen ja hyvä niin.

Kuinka paljon saat kehuja ulkonäöstäs? Niinku vartalosta esim? :)
- No ei niitä mun mielestä mitenkään paljon tuu. Hiuksia kehutaan useimmiten jos jotain.

Millaset ihmiset on sun mielestä ärsyttäviä?
- Feikit, jotka yrittää tehä kaikkensa jotta niistä pidettäis. En tiä mitään niin rasittavaa kun sellanen muitten miellyttäminen ja halu olla kokoajan valokeilassa. Ollaan olevinaan kaikkien kavereita ja se on rasittavaa.

ooksä omasta mielestä kaunis?:)
- No, en sanois että kaunis, mutta tähän ulkonäköön oon tottunu ja oon ihan tyytyväinen.

ja mitä haluisit muutta vartalossas tai kasvoissas?:) 

- Sen sikspäkin haluaisin näkyviin... ja pisamat pois. Ja erilaiset kulmakarvat. Ja vähän lisää pituutta... joo, noita löytyy!

Millaiset olis sun unelmatreffit?
- Luontevat treffit, missä ois oikeesti hauskaa. Ja sit tunnelma muuttuis pikkuhiljaa romanttisemmaks.

Miten haluaisit että sinua kositaan isona? 
- Jotenkin sulosesti! Sen ei tarvis ees olla mitään näyttävää, mut sellasta mikä mielellään liittyis johonkin tuttuun tapaan tai tilaisuuteen. Yllättäis saada kosinta jostain pienestä arkisesta asiasta tai jotain! Jos kukaan nyt ymmärtää mitä tarkotan...


Tässä ois nyt vastaukset teijän kysymyksiin! Kiitos kaikista kysymyksistä, niihin oli kiva vastailla. Ja yllätyin ilosesti kuinka paljon niitä tulikaan!

2 kommenttia:

  1. tää on ihana tää sun blogi ! (: i like it . liity säki mun lukijaks .


    ilivefordance.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon. Käyn kurkkailemassa sun blogis. (:

    VastaaPoista