Erittäin hyvä, ellei täydellinen päivä!

Tähän lauantaihin mahtu kyl kaikenlaista siistiiiiii tekemistä. Jaksoin jopa pitää kameraa mukanani koko päivän ajan! Ja kaikkihan siis alko Jessikan kisoista tossa päivällä, joita olin kuvailemassa. Mun muigeli on ampumahiihtäjä, rispektii sille!


Meillä oli oikein hauskaa ja saatiin kivoja kuvia. Koitin jopa wannabetaiteilla kun taivas oli aikas upea. Ja mä en ees palellu tuolla ulkona mitenkään erityisesti, kun tungin päälle kaikki Jessikan vaatteet!


Niiin niiiin ja sitten me oltiin siellä jääkiekkopelissä. En jaksanu kauheemmin siellä kameran kans pelleillä. Mutta muutamia kuvia tuli! Ja mikä ihkuinta, musta ja Aleksista tuli ekat yhteiskuvatkin... tosin pusukuva kauheen taistelun jälkeen. Mutta silti, ainakin se saatiin viimeinkin!


Tää oli kiva lauantai. Kaikkein kivoin pitkään aikaan. Toivottavasti teilläkin oli kiva lauantai ja viikonloppu muutenkin! Nyt vaan seuraavaa ootellessa!

10 kommenttia:

 1. Mistä tollasia pipoja saa mitä sulla on päässä noissa kuuvissa?:D Tää sun blogi on tosi kiva!

  noora-nooraslife.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan niitä saa urheilukaupoista, koska ite ostin tän muistaakseni hämeenlinnan Inter Sportista. :) Ja kiitos! Käyn kurkkailmeassa sun blogin!

   Poista
 2. aww tosi ihana blogi sulla, liityn kyl lukijaks !! :)

  VastaaPoista
 3. rakastuin tohon banneriin!:) oot muuten tosi kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihana toi banneri!:)

  http://erika-thisisthelife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihana banneri ja ihania kuvia! Jään lukijaks :-)

  http://maryym.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (: käyn kattomassa sun blogis!

   Poista