Viimeaikojen ostoksia + uudet hiukset!

Joooops! Päätin nyt esitellä teille tässä ihan muutaman ostoksen, mitä on viime aikoina tullut osteltua. Huomenna meen aamusta Aleksin kanssa ideaparkkiin ja sieltä kuitenkin tarttuu mukaan jotain kivaa... joten päätin esitellä nää ostokset erikseen, ettei sit ihan hirveesti tuu uutta yhessä postauksessa!


Meikkivoide! Tää oli ihan hetken mielijohteesta ostettu. Käytän tätä samaa meikkivoidetta tälläkin hetkellä ja tää nyt sattu oleen alennuksessa 5 euroa. Ja koska oon todennu ton hyväks, niin miksipä jättäisin niin halvan sinne kauppaan lojumaan?

Punaset farkkulegginsit catwolkista. Hintaa näillä oli vaan 10 euroa. Joululahjaksihan toivoin punasia farkkuja, mutta koska niitä ei tullu, nää ajaa saman asian! Kuolailinpa näitä jo ennen joulua kyseisestä kaupasta, mutten raaskinut ostaa. Nyt onneks sattu oleen alennuksessa! ++ Huomatkaa oikein hyvin yhteen sopivat (NOT) sukat.


Nää mä ostin jo ennen joulua, mutta päätin esitellä nekin nyt. Ostin nää siis 10 eurolla H&M:stä, samalla kun kavereille yritin keksiä joululahjoja. Ihan kivat housut, näyttää tosi hyviltä valkosen vyön kanssa.

Torstain löytö! H&M:n alennuksista tämän bongasin, 5 eurolla. Eipä oo mikään kummonen neuletakki, mut niitä nyt tarvii aina. Ne on kivan näkösiä ja helppo yhdistellä muihin vaatteisiin!

Ja tähän loppuun voisin vielä pistää kuvaa... tadaa! Mun uusista hiuksista. Yhyyyy. Pituutta lähti melkein kymmenisin senttiä, ja otsatukasta en tykkää sitten ollenkaan. Mutta äkkiä ne siitä kasvaa.


Hyviä puolia näissä hiuksissa on kyllä se, että noita etuhiuksia voi pitää ihan otsalla, kirjaimellisesti otsahiuksina! Tai sitten tossa sivussa, niinkun on yleensä tullu pidettyä. Nää on myös ihanan kevyet ja hyväkuntoset. Mitä mieltä te ootte mun uusista hiuksista?


6 kommenttia:

 1. ihanat hiukset, oot sulonen ! :)

  VastaaPoista
 2. noi hiukset on just ihanat! ja toi otsis sopii sulle :>

  VastaaPoista
 3. kauheen vanhalta näytät tossa tokavikassa kuvassa o_o näin ne ihmiset kasvaa D: mutta ihanat hiukset!! tykkäään

  VastaaPoista
 4. Ai näytän vai? :d Hahahah! No mutta kiitos. (:

  VastaaPoista