Mä en tienny miten pysähtyy, nauttii hetkestä.

 

Nyt on valkeat seinät ja kukat ikkunalla, 
voisinpa juoksennella auringon alla...

Sunnuntain terkkuja teille, rauhallisen Pyhimysmusiikin tahdis. Mulla on ollu ihan mukavaa irtiottoo ja rentoutumista, ennen viimesiä kokeita. Janeten kanssa vietettiin aikaa ja se oli meillä yötä. Käytiin kattomassa se uusin American pie - luokkakokous ja nähtiin kaikkia tuttuja! Jos kaksmielinen huumori kiinnostaa, en voi ku suositella. Sitä leffaa siis, emmä noista kavereista tiiä.Tänään söin Aleksin kanssa jäätelöö ja käytiin metässä, ku halusin ottaa muutamia kuvia. Ei ne kuvat niinkää onnistunu, mut muokkaukseen oon tyytyväine. Saatte ihailla näitä, koska pärstäkuvia ei nyt heru. Ja hei, joku kertoo miten hoidetaan tulehtunutta napakorua. Ja "kvg" ei kelpaa, tutkittu on. Asap jooko, kuolen tähän kipuun. Niiiiin ja postausehdotuksia saa laitella. Voin niitä toteutella tylsistyksissäni.

6 kommenttia:

 1. Wau, ja taas kerran sun kuvat on aivan upeita!!:-) Pitäis kyllä oikeesti käydä kattoon toi American Pie kun sitä on niin hirveesti kehuttu. Ehkä tän viikon aikana sitten :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! (: Kyl suosittelen tota American pieta, se on kaikkien kehujen arvonen. ;>

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sopii ihan loistavasti tohon biisiin! (:

   Poista
 3. putsailet sitä napakorun kohtaa ahkerasti ja siis ei millää desinfionti aineel !! ja laitat sitä jotai suolavesi seosta ! etkä pahemmin liikuttele sitä nii pitäis auttaa (: ja kauheen kireet vaatteetki saattaa repii sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanni! :> koitan saada sen paraneen!

   Poista