Kylmässä kannan kipuani pientä

Tällästä jeejeenormi keskiviikkoo tällä kertaa. Musta on vaa niiiiin ihanaa istuu kympin aamuina bussissa ja kuunnella musaa. Siinä saa kivasti ittensä koottuu ja valmistettuu koulupäivään. Varsinki ku viimepäivinä ja viikkoina kaikki vapaa-aika on reenien lisäks menny yleiseen lagaamiseen, ei vaa oo ollu voimii mihkään ja kaikki on ollu tosi perus. Kohta kyl vaihtuu jakso, mut en oota innolla, tuntimäärä vaan lisääntyy. Onneks mulla on huomenna taas kouluu vast kymmenestä eteenpäin, pääsen vaihteeks mietiskelee bussiin, se on aika usei päivän kohokohta, niiku oikeesti. Okei, tänää kyl parast oli se et kotona oli hyvää ruokaa.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kamera on Nikon D3100!

   Poista
 2. Miula ihan sama tuo et päivän kohokohta on se kun saa istuu yksin bussis ja kuunella musiikkii ! siinä saa oikeesti miettii ihan rauhassa kaikkee mahollista:) ja tykkään siun blogista hirmusesti, vaikutat tosi mukavalta persoonalta:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toi on tosi ihanaa! Hauska kuulla et se on muillekin sellane rentoutumiskeino ja hyvä päivän alotus! :) ja kiitos paljon, tosi kauniisti sanottu! :>

   Poista
 3. Iiiihania kuvia! (: Ja komppaan sua tossa bussimusa jutussa, paitsi että teen tota joka aamu seiskan aikaan ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooss! :> Mullakin on ens jaksossa eessä toi et istun kaheksan aamuina jo bussissa, huhhuh...

   Poista
 4. oot ihanan kaunis! ja muutenkin upeita kuvia, ja onks sul tekokynnet? kun on noi pitkät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Ja eeei, kynnet on iha omat. xd

   Poista