Mä teen kaiken viel paremmi

Vähän päivitystä reenivaiheesta. Tässä sitä mennään ja harjotellaan kovaa tahtia, vaikka tuntuu et mihkään ei edistyiskään. Kuvissa vaihteeks laatu vähän kyseenalainen, mut eiköhän se kelpaa. Jeeee, mun motivaatio on jälleen kateissa, koska kylmä ja pimeetä. Ei oo herkkuu reenata ulkona tälläsillä keleillä, mut eteenpäin sano mummo lumessa.

31 kommenttia:

 1. wow, oot tosi taitava :D monta kertaa oot tippunu ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitooss! Onhan tuolta tullu lennettyä alas nii monta kertaa et ei laskuissa pysy. XD

   Poista
 2. toi vikellys on uskomattoman hienon näköstä, kui joku tekeeki noin ja viel hepan selässä:D? itelläni hirvee heppa kammo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, harjotus tekee mestarin! Hieno lajihan toi on. Toivottavasti säkin pääset viel joskus heppakammostas eroon ja voit kokeilla. ;>

   Poista
 3. sulla on varmaan ihan vitunmoiset käsilihakset:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, no eipä oikeestaa erityisemmi. XD

   Poista
 4. oi apua toi on nii hienon näköstä. hieno harrastus sulla kyllä

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana postaus <3 ja noi kuat, oon toivonutkin tämmöstä postausta sulta (: Ja oot kyl taitava (:: Ja kuinka monta kertaa oot tippunut hevosen selästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih. Tuolta tunnisteista löytyy tunnistenimellä "Vikellys" lisää tälläsiä postauksia, jos kiinnostaa! :) Ja oon siis tippunu tosi monta kertaa, se on tossa lajissa iha arkipäivää!

   Poista
 6. Siistin näköstä. Ei oo kyl iha jokasta varte tuo laji. :DD Kuinka paljon treenaatte sisällä ja kuinka paljon ulkona? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoooo, vaatiihan toi aika paljo rohkeutta ja sisua! :) Ja siis me reenataan ulkona tällä hetkellä 2 kertaa viikossa ja sisällä kerran viikossa, plus 3 omat oheisreenit (juoksu-, venyttely-, ja lihaskuntoreenit). Mut se vähä vaihtelee sen mukaan onko talvi jne. :)

   Poista
 7. wouuu toi on niin upeen näköstä ! eikö toi heppa mitenkään reagoi siihen että te ns. hypitte tuol selässä & teette tollasia mahtavan näkösiä temppuja !:-D oikeesti apua ihania kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI se oikeestaan miten siihe reagoi ku se on pitkän koulutusprosessin tulos. Ei vikellystä vois epävarmalla hepalla harjottaakaan, hevosen tulee aina olla luotettava! :) Ja kiitoos paljon. ♥

   Poista
 8. vähä hienon näköst!

  findingthewayeveliina.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Oon niin kateellinen sulle tosta vikellyksestä! :D Ittekki haluisin kokeilla, mut ei oo mtn hevosta mikä ois noin rauhalline :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi. Toivottavasti sellanen löytys jossai vaiheessa, jäät nii paljosta paitsi! :(

   Poista
 10. ääääää aivan sika hienon näköistä! :o vois itekkin kyllä joskus ihan kokeilla olla vaikka näi aluks kyykyssä meidän vuokrahevosen seläs. se on niin vanha ja tällei niin ei sitä varmaa kiinnostais :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jos sulla on varusteet siihe, nii miksei? Alat kouluttaan sitä pikkuhiljaa nii siitähä vois saada kivan vikellyshepan. ;)

   Poista
 11. tosi kivoja postauksia sulla! (: itekki haluisin osata vikeltää noi hyvi, mut oon pysyny vielä iha normi ratsastuksessa (: mut eiks tuo oo aika vaarallista ku teillä ei oo kypäriä päässä? :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! :) ja toivottavasti joskus vielä kokeilet vikellystä, se on mahtava laji! Tota meiltä kysytään usein, ja voin vastata että ei oo. Vaarallisempaa toi ois kypärän kanssa + että jäis yli puolet tempuista tekemättä. Kun alottaa vikellyksen, sieltä selästä opetellaan ns. tippumaan, et tiukanpaikan tullen ei satuta itteensä ku alas mätkähtää! :)

   Poista
 12. Blogisi on valittu TOP 5 parhaan joukkoon ♥
  http://juliaisen-blogi.blogspot.fi/2012/12/top-5.html

  VastaaPoista
 13. Uijui oot tosi taitava :D iteki harrastin vikellyst mut en uskaltanu tehä mitää tollast :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Tsemppiä vaan! :>

   Poista
 14. Hei!

  Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa joulukuuta!

  # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 15. IHANA BLOGI<3

  Katsos :)

  http://sussujaeeka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. eiks kahen ihmisen paino oo hevoselle raskast

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oikeestaan, jaksaa ne kolmeeki ihmistä tuol selässä kannatella. Ja riippuu tietty hevosesta, onhan niilläki ne painorajat yms.

   Poista