this time I cannot run

Yleensä perjantai on aina kiva päivä, paitsi tietty tänään. Alkoha se iha lupaavasti, kävin salil ja oikeesti päätin et tänää aion urheilla ku jää ens viikonlopun valmennuski välii. Mut loppujenlopuks reenailun jälkee oonki vaa istunu täs koneen ääres, valittanu maailmasta Juulian kaa ja torkkunu sängyllä ennen yhtätoista, ku piti kattella American Pieta. Lol, miks pitää olla tälläset jäätävät tappopakkaset, mitkä pakottaa istuu kotona? Vihaan sellasta. Onneks huomenna pääsee seukkailee ja reenaa, ei mee iha hukkaan tää viikonloppu.

12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) noi on mun yli-ihanat aamutossut. xd

   Poista
 2. Ihana banneri ja sul on niin ihania kuviakin! Sait just uuden lukijan :)

  ida-johanna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa! Tervetuloo seuraileen. :)

   Poista
 3. toi toisteks eka kuva on ihana <3

  VastaaPoista
 4. sun blogis on kyl tosi ihana ! :) ja ihania kuvia c: hihi ihanat noi "kengät"

  VastaaPoista
 5. hei kun sullahan on se 50mm obsu, niin suosittelisitko sitä ? :D oon miettiny uuden objektiivin ostoo, ja oon ihan 50mm ja fisun rajamailla, en vaan tiiä kumpaa tarviisin enemmän. Ootko siis ite ollu siihen tyytyväinen? Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu onhan mulla se! Ja en voi oikeesti muuta ku suositella tota 50 mm objektiivia! En mun toista putkee enää oikeestaan käytäkkää, toi on niin kevyt, pieni ja sopii täydellisesti yleiskuvaukseen! :) Kannattaa ehdottomasti ostaa, siit on paljon apua! Toivottavasti tää autto!

   Poista
 6. Voi vitsit oot kaunis!!:) Ihana blogi muutenkin<3 :)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista