Muutamia muutoksia!

Jeee, vihdoinkin. Päätin tehä jotain ulkoasulle ja talven ollessa jo loppusuoralla, vaihdoin bannerin. Taustavärikin sai pienen sävyvaihdoksen, muuten kaikki säilyykin ennallaan, ainakin hetkellisesti. Vaikka onko teijän mielestä vielä jotain, mikä kaipais muutosta?
Eniten innoissani oon kuitenkin siitä, että melkein vuodon tauon jälkeen, päätin ottaa anonyymikommentoinnin takas käyttöön. En tiiä onko tää pysyvää vai ei, tahdon kokeilla. Oon kuitenkin päättäny olla julkasematta paskakommentteja, että epäasiattomuuksia on turha laitella. Saa nähä mitä tästä tulee!

43 kommenttia:

 1. ihana banneri :) mikä fontti ja mil toi tekstin alla oleva tausta on tehty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Jos bannerin fonttia tarkotat, nii se on joku picasassa oleva valmis fontti, en oikee tiiä ees mikä. :D:D ja toi tausta sen tekstin alla on muokattu picmonkeyn avulla! :)

   Poista
 2. millä kameralla kuvaat :c ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks sulla siinä ihan sen kameran mukana tullu objektiivi vai joku muu, mikä?

   Poista
  2. Eeei. Mulla ei oo ollenkaan sitä perus 18-55 mm objektiivia, vaan otin suoraa 18-105 mm objektiivin ku ton rungon ostin. Nykyään sillä tulee kyl kuvailtua hieman vähemmän ku sain joululahjaks 50 mm 1.8 putken. :)

   Poista
 3. Oiii, tosi ihana ja kaunis banneri ! (:

  VastaaPoista
 4. piirrätkö sun kulmat vai onko ne tollaset luonnostaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeenpä kokonaan on luonnostaan tollaset. Vahvistan vaa kulmakynällä ja "täytän sillä kaikki kolot."

   Poista
 5. Mun mielestä tausta vois olla jotenkin 'pirteemmän' sävynen :)`? taiku sun blogi ja toi banneri on ihana,mutta ulkoasu on aika tylsä :c mut siis ei se oo huono juttu kun postauksiin &upeisiin kuviin kiinnittyy huomio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! :) Ite haluun kyl pitää ton taustan aika basictyyppisenä ja yksinkertasena, nimenomaan siks että kuvat on se pääosa. Tykkään yksinkertasesta ulkoasusta. Mut pistän korvan taakse! :>

   Poista
  2. Juu :) miks ihmeessä oon menny kommentoimaan noin :D ei tää tarvii mitään muokkauksia ku jjust noihin kuviin kiinnittyy hirmun hyvin huomio!

   Poista
 6. IHANA BANNERI!! :)
  Oikeesti tee mullekki :D

  VastaaPoista
 7. Ihan sika kiva banneri! :) Ja muutenkin sulla on toosi mahtiblogi ja hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 8. ihana banneri on kyllä, mut millä oot muokannu tuon? miten saat sen noin, et noiden kuvien väli ei edes erotu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) oon muokannu sen siis sillee et picasalla tein kollaasin ja photofiltrellä "häivytin" noi rajat, että toi näyttää vaan yhdeltä kuvalta!

   Poista
 9. tosi kiva banneri, ja blogi yleensäkin! (: tossa sivussa on tuo sun pikkukuva, niin se mun mielestä ois ehkä kans parempi vähän talvisempana? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooss paljon! :) se onkin itseasiassa ollu suunnitelmissa. Kivaa talvista kuvaa ootellessa vaan. ;>

   Poista
 10. oi upeeeee banneri !♥ ja toi on mun mielestä hieno että ku tossa on toi ns. liitos kohta tuossa keskellä siis, niin tausta ei muutu ollenkaan. en tiiä ootko muokannu sen sellaseks vai onko kuvat otettu samassa kohtaa, mut se on hieno. ei tavallaan erota että tossa on kaks eri kuvaa c:

  ja hienoo että oot ainaki noihin edellisiin kommentteihin vastaillu, ku aikasemmin et oo kaikkiin laittanu vastausta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Onpa ihanaa saada noin kattavaa ja pitkää kommenttia, oon tosi otettu. :) Ja siis kuvat on otettu samassa kohtaa, mut liitoskohta näkyy silti jos sitä ei muokkaa. Eli muokattu on! Mun taidot ei riitä siihen et saisin kahen eri taustan näyttään samalta. :D Ja jooo, päätin vähä ryhdistäytyy täs vastailemisessa. Ennen vastailin parin päivän viiveellä ja kerralla kaikkiin, mut paljon parempi tälleen! :>

   Poista
 11. Aivan ihana tää banneri, ihanempi kuin edellinen vaikka tykkäsin siitäkin. Nää bannerit mitkä liittyvät toisiinsa on vaan jotenkin sun näkösii jos nään tälläsii kuvii tulee sä ja sun blogi mieleen. Munkin mielestä on paljon kivempi et vastailet meiän lukijoiden kommentteihin vaikkei mualla nyt mitään kysyttävää olekkaan. Tai no millä kameralla kuvaat? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos tosi paljon kommentista! Ihana kuulla et uudistukset on ollu onnistuneita. :) Koitan tosiaan saada laitettuu vastauksia kommentteihinkin aina sitä mukaa ku niitä tulee. Kiva huomata että se saa arvostusta. :> Ja kuvaan Nikon D3100 kameralla!

   Poista
 12. Haha tervetuloa taas anojen paskavyöryn alle jäävien bloggareiden joukkoon ;)

  VastaaPoista
 13. Onks sul ollu suunnitelmissa tehä videopostausta?
  Tai olisko mahollista et tekisit joskus?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo oikeestaan ollu hirveesti fiiliksii sellaselle, ku en osaa olla videossa mitenkää fiksusti. Mut katotaa et jos joskus teen, ei sitä koskaan tiiä! :)

   Poista
 14. Ihana banneri ! Oot tosi kaunis:)

  VastaaPoista
 15. Jee vihdoin anonyymeillekin kommenttinahdollisuus! Good :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tää idea saa kannatusta! :)

   Poista