Like toy soldiers

Finally! Sainpas hommattua pitkän mietinnän ja ettimisen jälkee tollase massaaaa ihanaa armytakin. Maksoin tosta kaks euroo, yeah. Vähä aattelin helmaa lyhentää, mut meneehä se noinki. Joka tapaukses hipoo täydellisyyttä.

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. eiks noita myydä varustelekassa? :-)

   Poista
  2. Jeeep varustelekassa ja ebayssa! Omani tilasin tosta ensimmäisestä! :)

   Poista
 2. Aivan ihana! Mäki haluisin tollasen, mutta mistään ei saa tarpeeks halvalla. Paitsi että sä vissiin sait aika halvalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah jep! Mut kyllä sä löydät semmosee ku vaa jatkat ettimistä! :) Varustelekalla on monii malleja!

   Poista
 3. sulla on niiin ihanat hiukset ja oot muutenki tosi kaunis :) & kiva takki c:


  maxinmaailma.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana takki ja vielä noin halpa, wau!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, oon kyl itekki tosi tyytyväine! Kiitos! :)

   Poista
 5. tosi ihana takki ja halpa :o! sopii sulle erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Oi ihana! (: Saako tuolta varustelekassta noinki halvalla? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo saa sieltä jotain aika halvalla! :>

   Poista
 7. Wow Vera, toi takki on upeee !! Oon lukenut tätä blogia jo varmaan puolisen vuotta ja olen jäänyt täydellisesti koukkuun. Sun tyyli - goosh ihana, kuvat - ihan sika kivoja ja muutenkin mukavaa tekstiä lukea. En ainakaan ite voisi sanoa mitään kritiikkiä blogistas. Lisäksi en vois kuvitella mun tietokonevisittejä ilman sun blogissa käymistä.
  Sitten jotain ideoita erikoispostauksiin! Voisit tehdä jonkun erikoispostauksen, että miten luot sun asuja ja jotain vinkkejä shoppailuun ja kivojen vaatteiden löytämiseen! Olisi myös kiva tutustuu sun vaatekaappiin ja kertosit, että mitkä vaatteet on kivoimpia.. Miten löysit harrastukses jaja joku videopostaus olisi paras !! :)
  Sitten vielä, millä ohjelmalla muokkaat sun kuvat? Käytätkö esim picmonkeytä, Gimppiä tai jotain tämmöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten ihana kommentti! Piristit kyl mun illan ja koko loppuviikon, ihaninta palautetta mitä koskaan oon saanu. ♥ Kiitos ihan mielettömästi tästä kommentista ja erityisesti postausideoista! Voisin ainakin vaatekaappipostauksen toteutella lähiaikoina, sen siivoomisen ohella. Kun on toi kaappi aika järkyssä kunnossa. :D Ja muutkin ideat kuulosti tosi lupaavilta, ehkä saan jotain aikaan!

   Ja muokkaan monilla ohjelmilla sekasin. Picmonkeytä käytän jonkinverran joo. Eniten käytössä on kuitenkin photoshop ja photofiltre, myös picasa joskus ku teen sillä kollaasit! :)

   Kiitos vielä tuhannesti, oot ihana. ♥

   Poista