All of your grey clouds awayJo viikko lomaa takana. Aika on menny tosi nopeesti ja oon iha varma et ennenku ees tajuun, kesä on ohi. Mut siitä nautitaan niin kaua ku voidaan, nii kyl syksyl taas jaksaa istuu koulussa, sen ekat kaks viikkoo. Mä en kyl haluu ees aatella sinne paluuta, oon niiiiin hyvillä meiningeillä kokoajan liikkeellä. 

Pakko lisätä, et eilinen ilta oli kyl iha huikee. Mentii grillaan yöllä, pienten vaikeuksien ja ongelmien kautta. Makkara maistu aika helvetin hyvältä, ku sitä oli oottanu sen neljän tunnin verran. Vaik yöllä ei kauheesti huvittanukkaa istuu asuntoalueen risteyksessä ja venailla kyytiä grillipaikalle, nii oon varma et myöhemmi mua naurattaa. Jos kesäl 2011 jaksoin grillaa makkaraa aamulla kuudelta ennen nukkumaan menoo, nii miksen mä tollasia pikku odottelujaki jaksais. Ainoo haittapuoli sen grillausreissun venymisen takia oli, et en saanu kauheesti kuvia. Vaik perjaattees ei ollukkaa pimeetä, oli nii hämärää et ei tullu kivoja. On tos kyl pari eiliseltäki, ennenku hämärä yllätti! Ja sain onneks kivoja ja sekalaisia pictureita tähän parin päivän takaa. Pakkoha nää satunnaiset räpsytki on johki tunkee, ku kuvia on tullu kesällä napsittua iha kiitettävät määrät!

Mulla on kesän ainoot työtki tällä viikolla. Oon duunissa kaks tuntii kolmena päivänä ja voin sanoo et siihe nähden palkka on iha kiitettävä. Pidän vikellysleiriä pienille lapsille ja toi on tosi jees ja rentoo puuhaa! Eikä työaikakaan rasita ku saan nukkuu melkee kahteentoista asti haha!

Tästä tuli aikalailla tälläne kuulumisten kertomispostaus, mut tuskinpa se haittaa. Ens postauksessa taas järkevämmällä kuvasarjalla ja järkevämmällä tekstillä, mut kai hommat voi joskus hoitaa näinki!

20 kommenttia:

 1. upee toi toka kuva! :) sun hiukset on ihanat :3
  ootte nii söpöjä yhessä!

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia ja aivan ihana banneri! + oot tosi kaunis ja sulla on ihana blogi

  VastaaPoista
 3. Kivan kesäsiä kuvia ja toi toka varsinki upee ! :-)

  » hihiheheh.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi toka on kieltämättä munki lemppari! Kiitti. :>

   Poista
 4. noista kuvista huokuu ihana tunnelma. ♥
  ainu sen jo sanoki, ootte nii söpöjä yhessä. :>>

  VastaaPoista
 5. mistä tuo aivan täydellinen kangaskassi?

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja varsinki toi toka on tosi mahtava. Oli ihan kivaa vaihtelua tälläinenkin teksti. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja muute mistä toi kassi on :D?

  VastaaPoista
 8. Sulla on aivan ihanan olonen blogi ja toi banneri on kivan pirtsakka ja raikas, I like! :))

  http://elisesalinaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. osaisitko sä kertoa miten kuvat saa sillein, että kun siihen vie hiiren päälle niin se kuva haalenee :) ?

  VastaaPoista