If you close your eyes

Muutaman päivän hiljasuus täällä blogin puolella, hassua. Yleensä oon tottunu kuvaileen ja kirjotteleen tänne melkeen päivittäin. Nytkin aikaa ois ollu, mut mitään en oo saanu aikaseks. Tänään kuitenkin otin itteeni niskasta kii ja näin yli-ihanaa Ainoo pitkästä aikaa. Käytii räpsii muutamat kuvat, joista osa on nähtävillä tässä. Oli hirvee valinnanvaikeus ja taistelin tän(kin) postauksen kaa useita tunteja. 

Torstaina otin Essin avosylin vastaan ja en voi ees sanoin kuvailla sitä tunnetta ku pääs halaan sitä pitkästä aikaa! Eilen kurkkasin keskustan alennusmyynnit ja ostin yhen korun. Esittelen sen myöhemmin, koska oon maanantaina menossa Ideaparkkiin ja sen seurauksena muutakin esiteltävää varmaan löytyy! Nyt lähen ajeleen Aleksille, kelloki näyttää taas miljoonaa.

12 kommenttia:

 1. ihania kuvia, oottepa kauniita (:

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ja sulta ois kiva saada sellanen postaus missä kerrot millä asetuksilla kuvaat ja mitä ja miten muokkaat sun kuvas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voisinha mä harkita sellasta! :)

   Poista
 3. upeita kuvia ! toi limpparipullo kuva oli jotenki tosi hieno :) ja heii tykkään kans sun hiuksista koska noi kiharat tai tollaset laineet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti, toi limupullokuva on munkin suosikki! :> Ja haha, en oo jaksanu kesällä pahemmin laitella niitä, kiharoilla ne on oikeestaa vaa. xd

   Poista
 4. IHANA toi paita mikä vikassa kuvassa :3 muutenkin ihana postaus!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus <3 Ja blogin ulkoasu <33

  VastaaPoista