A little bit information

Halusin tulla jakaan muutamat infoomisen arvoset asiat ja muutenkin laitella muita mietteitä ja kuulumisia, et ei mee ihan hiljasuuksiin koko blogin kanssa taas. Ihan kunnollista postaustakin on kyllä tulossa lähipäivinä, don't worry, ainakin yritystä on!

Ensinnäkin, oon aika excited, sillä pääsin paljon puhuttuun Indiedays Inspirationin porukkaan mukaan! Indiedays on Suomen johtava blogiportaali, jonne pääsee tarkoin valitut ja kutsut blogit mukaan!  En ois tosiaan uskonu blogia perustaessani, et pääsisin vielä joskus näinkin pitkälle. Tää homma tuo mun bloggaamiselle ihan uutta puhtia ja tuntuu että oisin päässy paljonkin eteenpäin. Mun Indiedaysprofiilin voi kurkata tästä!

Osa varmaan nää asiat Indiedays Inspirationista jo tietääkin, mut haluun painottaa et mun blogi on edelleen sama vanha ja itsenäinen ja päätän ihan ite mitä kirjotan ja millon. Muutoksia sen suunnalla ei siis tule näkymään. Ainoastaan mun blogini löytyy nykyään myös Indiedays Inspirationin listoilta ja oikeeseen sivupalkkiin on ilmestyny ID-jäsenbanneri. Muuten asiat tulevat pysymään samoina!

Toinen asia mistä halusin teille puhua on, että mullakin on nyt vinhdoin Instagram (yeaaaah). Sain taistelua sen jo pitkän harkinnan ja yrittämisen jälkeen tähän Lumialuuriini. Tili on luotu vasta pari päivää sitten ja sieltä ei hirveetä kasaa kuvia löydy, mut saa alkaa seuraileen. Sitä kautta saa ainakin kuulla mun kuulumisia ja kaikkee, mitä en välttämättä tänne blogin puolelle päivittele. Alkakaahan siis Ig:n käyttäjät seuraileen nimimerkkiä veraawi.Ja kolmantena kysyn nyt teijän mielipidettä. Koska tää on yleisesti informaatipostaus, on hyvä jakaa asioita joita oon nyt pohtinut. Tuhannen lukijan raja lähestyy pikkuhiljaa (en voi uskoa tätäkään), ja oonkin ajatellu, pitäisköhän mun harkita mun facebooksivun perustamista mun blogille? Mitä mieltä te ootte? Samalla voisitte myös kertoa, mitä te lukijat tahotte jatkossa mun blogista lukea ja nähdä. Kuuntelen mielelläni postausideoita ja toiveita, ois kiva toteutella niitä!

38 kommenttia:

 1. Rakastan sun kaikkia postauksia, jotain videoo ois kiva saada ja tykkään hirveesti päivän asuja katella! :) Millä objektiivilla nämä kuvat ovat muuten otettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Pistetään harkintaan! Ja nää on otettu tolla 50 mm 1.8 objektiivilla. :>

   Poista
 2. Haluisin nähä sulta lempivaate postausta tai kaveripostausta!
  Mut hei, ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, laitetaan korvan taakse. :>

   Poista
 3. en oo oikein koskaan tajunnut noita blogien fb-sivuja, eli en ole niiden kannalla ja en näe siinä mitään ideaa:-) aloin seuraamaan sua instas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä juttu, kiva kuulla mielipidettä! :)

   Poista
 4. Joo ois kiva jos olis fb- sivut joihin tulis ilmotukset uusista postauksista ja muuta infoa. Pystytkö joskus tekeen vaikka jonku höpöttely videon ja muutenkin enemmän videoita?(: Mielipide postaukset on kans kivoja!(:

  http://eveliinanblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tosi paljon ehdotuksista! Laitetaan harkintaan! :)

   Poista
 5. saako lumiaan instan? :o jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on instacam ja kuvia lisätään maksullisella instagraphilla :-)

   Poista
  2. Juuri näin! :) Ite käytän kyl instacamin sijasta metrogramia!

   Poista
 6. Onnea sinullekin Inspirationiin pääsystä!! :)

  VastaaPoista
 7. paljon onnea tuosta Indiedays jutusta :)!

  VastaaPoista
 8. OI vitsi paljon onnea sulle! ♥ huippua :)

  VastaaPoista
 9. facebook sivut sun blogille ois mahtava juttu ! ja tosi paljon onnea Indiedayhin pääsystä, oot sen kyllä ansainnukkin :)♥

  jei mä suuntaan ainakin heti paikalla instagramiin seuraileen sua (:!

  VastaaPoista
 10. Onnea Veraa <3
  Ps. Joillain sun kamul on kiva uima-allas, siellä on varmaan ihan jäätävän kylmää vettä ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. ♥
   Noh, nyt on kyllä väärin veikkailtu. Hieno allas se on, mut lämmintä vettä. ;)

   Poista
 11. komppaan nelliä tuolta alusta, et kaveripostaus / vaatepostaus vois olla aika kiva! :> ja ite tykkään katella videoitaki, joten sellanenki ois ihan kiva ! :)
  mut onnee indiedaysiin pääsystä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Pistetään harkintaan. :>

   Poista
 12. omg oon aina luullu et oot 14-15v mut ei se mitää :D

  VastaaPoista
 13. käyn kurkkaa sun instaa!:) Ja onnea paljon!♥:)

  VastaaPoista
 14. facesivut ois kyllä kiva juttu ja onnea, että pääsit Indiedayssiin! :)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa Vera!♥ Onnea! :-) Tee facebook sivut ihmeessä!

  VastaaPoista
 16. Rakastan sun blogin ulkoasu, niin raikas ja värikäs! :-) Postaukset on kivoja, isoja & laadukkaita kuvia ja kivaa luettavaa. Blogistas löytyy kaikki tarpeellinen ja tuntuu vaan, että haluan lukea enemmän ja enemmän tätä.. Sait uuden lukijan. Oot kyllä lukijas ansainnut, you go girl! Ja onnea tuosta Indiedays jutusta. :)

  VastaaPoista