Pikakuulumisii


Heeeei! Tää postaus on omistettu pelkästään Jujulle ja sen upeille lyyrikoille! Siks pienet tekstipätkätki postausten välissä. Se on nii huippu, suomiräppi on nii huippuu. Sain oikee kunnollise Juju-innostuksen päälle ku olin lauantaina kattomassa sen keikkaa keskustassa. Ostin siltä levyn, otin yhteiskuvan ja sain poskipusun wuhuuuu! Tällästä musiikkia mä niin rakastan.

Mutjooo, oli mul oikeetaki asiaa. Halusin tulla postailee ennenku lähen pariks päiväks Jyväskylän lähelle serkkujen luo. Vihdoin ja viimein saatte taas jotain vähä tavallisuudesta poikkeevaa luettavaa, innostaa postaaminenki iha erilailla ku tulee oikeesti tehtyy jotai. Kiva ois jos jaksaisitte siihen asti! Suunnitelmissa ois käydä ainaki veneilemässä ja muuta. Vietetään kiva viimenen viikko, nii ens viikolla jaksaa taas mennä kouluun (not). Palaillaan siis loppuviikosta toivottavasti huikeen kuvasaldon kans!

10 kommenttia:

 1. JUJU<3 mäki rakastan sen musiikkia, se on paras ;-; Yy.. mäki haluun siltä pusun ♥ (!!!!!!!!!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju on kyl huippu! :) Toivottavasti sua vielä joskus onnistaa, haha!

   Poista
 2. Mäki rakastan suomiräppiä ihan kybällä! :D Ihana tää postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomiräppi on mun lempparia, hyvä jos joku muukin tykkää! :)

   Poista
 3. tosi ihana postaus! ite en niinkään räpistä välitä mut tosi upeita kuvia (:

  VastaaPoista
 4. alkaako sulla monesko päivä koulu ? ja heiii niin ihania kuvia, tykkään varsinki noista missä on kaks kuvaa & toinen on mustavalkee :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikon maanantaina heti, eli 12 päivä. :< ja kiitos! :)

   Poista
 5. Hyvä ystäväni , joka oli jujun suuri fani, kuoli viikko sitten lauantaina moottoripyörä onnettomuudessa, ja jujun biisit on siitä asti soinut lähes kokoajan... ikävä on kova <3
  ps ihana blogi sulla ja oot todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, osanotot! Toivottavasti ikävä helpottaa ajan kanssa! ♥

   Poista