With my cousins

Noniiin, nyt on kotiuduttu Muuramesta ja saatu koko kuvakirjasto siirrettyä koneelle. Pitkästä aikaa tuli ainakin kuvia enemmän kun tarpeeks! Hirveen taiteellisia hössötyksiä ja asukuvia ei tullu napsittua, hommat hoidettiin fiilispohjalla ja se kyllä näkyy. Nää kuvat pistää mut hymyileen, oli niin kivat pari päivää.

Käytiin siis veneilemässä, niinku jo viimepostauksessa kerroin. Mulle tää oli elämäni eka kerta ja ihan hauskaa! Tosin ulkovessa ja ahdas nukkumajärjestely veneessä ei oikee sopinu mulle... haha, oon iha kaupunkilaine. Mut kokemus toikin, kyl se oli ihan kivaa! Muuten ei sit tehtykkään kummempia, katottiin huono elokuva ja parempi lastenleffa, syötiin hyvii ruokia ja hengailtiin Jyväskylän keskustassa. Aika meni ihan kauheen nopeesti ja on outoo ajatella, et maanantaina sitä ollaanki jo koulussa... Viikonloppuna teille on tulossa taas varmaan asupostausta, ehkä meikkitutoakin, who knows? Katellaan mitä saan aikaan!

16 kommenttia:

 1. ei vitsi oot nätti! ja ihania kuvia muutenkin, oli varmasti hauska reissu!

  VastaaPoista
 2. Rakastan sun blogia ku sulla on ihan mielettömän hyvälaatuset kuvat ja selvä kirjotustyyli! tykkään ihan hirmusesti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoooss, miten ihana kommentti. :) ♥

   Poista
 3. Ihana postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tää postaus sai mut hymyilemään!:-) Mullakin alkaa maanantaina koulu.

  VastaaPoista
 5. Ihana banneri!:o

  liveyourdream-emma.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. voi että miten ihania kuvia ! ootte niin ilosia :) jajoo asupostauksia odotellessa c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) ja toivees toteutuu luultavasti tänään, haha!

   Poista