photography: Johanna
Mun piti olla nukkumassa jo aikoja sitten, mut en malttanu mennä, halusin tulla lisään teille nää kuvat! Käytiin tänään Johannan kans muuten vaan kuvaamassa Aulangolla, kun mulle iski inspiraatio ja mieliteko valokuvata. Ja kieltämättä, oon aika tyytyväinen päivän saldoon. Oli tossa kuvissa kyllä valitseminen, kun niitä kerty kameraan melkeen 700. Onneks mulla oli osaava malli, joten pystyin ite keskittyyn ihan täysin kuvaamiseen. Oon ihan innoissani, koska huomaan kehittymiseni itekkin, vaikka on vielä pitkä matka siihen, että musta tulee hyvä!

Jos teitä ihmetyttää viimeaikaset valokuvaukseen liittyvät postaukset, selvennän teille varmuuden vuoks asiaa. Voin sen luvata teille, et mun blogista ei oo muuttumassa mikään valokuvausblogi. Mutta koska pidän itte blogiani eniten valokuvauspainotteisena lifestyleblogina, on kiva tulla lisäileen tänne välillä muutakin kun asukuvamateriaalia ja ruoka-annoksia. Toivottavasti tekin tykkäätte tästä, että yritän pikkuhiljaa painottaa tätä blogia aina vaan enemmän ja parempien valokuvien suuntaan, mutta pitää sen silti samana vanhana kun ennenkin. Tahon meinaan kehittyä, saada palautetta ja näyttää teille mun panostetumpaakin kuvamateriaalia. Ens postaus käsitteleekin sitten taas lifestyleä, ettei teiltä tuu nää valokuvausjutut korvista ulos!

22 kommenttia:

 1. hienoja kuvia, ja musta nää postaukset on tosi kivoja!:)

  VastaaPoista
 2. Ää en kestä, Johanna on niin nätti! <3 Mutta missä meidän Tampere-jutskelit on ? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. ♥ Ja noh... tuolla se postaus on luonnoksissa... yritin jo lauantaina julkasta sen, mut siitä ei millää tullu hyvä joten meni hermot ja nyt se oottelee uutta inspiraatioo XD

   Poista
 3. ei haittaa yhtään vaikka tälläsiä postauksia tulis useemminkin, on älyttömän ihana kattella noin upeita kuvia! voi että sä oot hyvä ton kameran kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Kiva kuulla, että tykkäät! :> ♥

   Poista
 4. Hahaa :-D no... ei ne nyt vielä korvista tullut mutta lähellä oli ;)

  VastaaPoista
 5. millä objektiivilla nää kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
 6. Äää, upeita kuvia :)! Eikä nää todellakaan tuu korvista ulos, kivaa vaihtelua tälläset asu- ja ruokakuvien lisäksi :-) Oot kyllä niin hyvä sekä kameran takana että edessä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti tosi paljon, ihanaa että tykkäät! :) ♥

   Poista
 7. Upeita kuvia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. <3 oot niin huippukuvaaja, ja muutenkin ihana!
  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuiskohan se osittain upeesta mallista? Sinäkin oot ihana. ♥

   Poista
 9. Nää on niin upeita kuvia! :-)

  VastaaPoista
 10. Voi että aivan ihana blogi ! Oot kehittynyt valtavasti kuvaamisessa :) ja oot hirmu nätti <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos tosi paljon, kiva kuulla että kehitystä on tullu! :)

   Poista