pictures from thursday
Tässä lupailtua sekavaa postausta torstaiselta Helsingin reissulta. Tosin, ängin tähän samaan pari onnistunutta kuvaa kuvaussessiolta Kaisun kans. Käytii iha muute vaa nappailemassa muutamia ruutuja iltasella. En vaa ollu kovin moneen tyytyväinen, nii en viittiny niistä omaa postinkia tehä. Oli kauheen vaikee valita kuvat tähä postaukseen. Vaikka olin ottanu monta sataa kuvaa, ei siel tuntunu olevan yhtää hyviä ja julkasukelposia. Kumma juttu, oon vaa aika kriittinen nykyää.

Helsingissä oli kuitenkin tosi jees. Kierreltiin kaupoilla ja käytiin syömässä Raxissa, haha. Oli kivaa vaihteeks nähä muuta maisemaa kun tätä omaa pientä kotikaupunkia. Ja aina tommonen shoppailukoulupäivä voittaa luokkahuoneessa istumisen. Harmi vaan, mulla sattuu oleen about 10 senttiä rahaa, joten en ostanu mitään tuolta. Tyydyin si vaa olee makutuomarina muille ja toteen et "Ton mä ostaisin jos voisin." Vähä harmitti katella kaikkia ihania syksyvaatteita, ku ei niitä ite voinu hommata. Talvitakkia aattelin kuitenki lähtee metsästään rahatilanteen vähä helpottuessa, siihen asti ollaankin ostolakossa. 
Tänää ois tarkotus taas lähtee reissaan Tampereen suuntaan, mut suunnitelmat on sen verran auki, et en tiiä yhtää. Toivotaan et kaikki menis niiku pitäiski ja tulis kiva päivä. Eilenki oli hyvä päivä, en pahemmin kohdannu epäonnee, joten ehkä en siis tänäänkään! Palaillaan taas, pitäkää kiva viikonloppu!

8 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia taas ! ♥ Ja nyt toi tuhatkin näyttää vähä positiivisemmalta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos! Ja jep, ehkä se tästä. ♥ :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. kattelin tossa että sullahan on ihan hirmusesti lukijoita, onnea niistä :) ja älyttömän upeita kuvia, tykkään tosta missä on kaks ja toinen on mustavalkee! ja sun nuttura on aivan ihana :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti tosi paljon! ♥ Ihanaa ku viittit aina kommentoida! :)

   Poista