elämäni parasta aikaa

2013-10-10056_112013-10-104217_12013-10-102199_100912013-10-103046_1 Moikkaa ja hyvää syyslomaa sellasille, jotka sitä nyt ens viikolla viettää, itehän en siihen kastiin kuulu. Pläääh, alan olla jo niiin loman tarpeessa, mut enää kaks viikkoa! Viimepäivät on ollu ihan samanlaisia kun kaikki muutkin, koulussa ja treenaillessa aika kulunu. Eilenkin kävin salilla suoraan koulusta, tänään oli aamutreenit. Tässähä vois melkee sanoo itteensä urheilijaks. Ens viikko sit meneekin vähän eri tyylillä, en kerkee treenaan kertaakaan ennen viikonloppua työssäoppimisen takia.

Vitsi ei yhtää taas onnistu tää tekstin kirjottaminen, joten hmhmh. Kuvat on parilta viime päivältä. Salaatti on ihanaa joten kuvia siitä tottakai. Ja Sara on ihana, oltiin kuvaamassa eilen mun kuviksen päättötyötä niin otettiin sit samalla muutamat muut kuvat. Oon ihan rakastunu tohon viime talvena ostamaani neuleeseen, kunnon rentoiluneule. Nyt kuitenki lähetään hakeen Allun äitiä Helsingistä ja jatketaan viikonlopun viettoo, joten pitää kadota! Nauttikaa viikonlopusta!

4 kommenttia:

 1. Tää on nyt maailman randomein kommentti, mut mun on pakko sanoo, et meillä on samanlainen salaattikippo mustana enkä oo koskaan ees ajatellu, et sellasii vois olla myös valkosena :D Toi valkonen on itseasiassa paljon kivempi!

  VastaaPoista
 2. ihana postaus! tykkään sun kuvista ku noi on niin valosia ja tottakai oot taitava kuvaamaan :---)♥ käytiin muuten viikonloppureissu hämeenlinnassa, pakko sanoo että siellä on kyllä tosi kivan näköstä! harmitti ihan ettei kamera sattunu oikeella hetkellä käteen, ois ollu nii kauniita maisemia :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan syksyisiä kuvia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nää sun kuvat on kyllä tosi onnistuneita ja hyviä! saat alikulku tunnelinkin näyttämään kauniilta :DD millasen kuvispäättötyön muuten meinaat tehä?

  VastaaPoista