rain

Collage5111Collage043_21Collage3004 (2)Tää on sitä aikaa vuodesta, kun ulkona on harmaata, sataa taukoomatta, on pimeetä ja puissa ei oo lehtiä. Bloggaamisen kannalta siis vuoden huonointa aikaa, asukuvista tulee tylsiä ja värittömiä, luonnosta ei löydy mitään kivaa kuvattavaa. Hämmennyin itekkin ku katoin tänään koneen tiedostoja. Mitä, oon kuvannu viimeks yli 12 päivää sitten, jos tätä päivää ei lasketa? Siinä aikalailla syy tähän hiljasuuteen, ei oo ollu mitään mistä postata, sorry. Ens viikolla on kuitenkin luvassa loma, joten voisin yritellä toteutella sitä aamurutiinipostausta. Ja voishan sitä ottaa tavotteeks saada tänne muutenkin enemmän kaikennäköstä! Kamera on meinaan tos loman jälkeen lähössä taas jonkinsortin huoltoon, joten sit ollaan luultavasti useempi viikko ilman kuvaamista ja mahdollisesti sen takia blogin kans taas hiljenee. Nyt onkin sit viikko aikaa kuvailla jotain kivoja postauksia varastoon!

Ei kuitenkaan sillä, että mulla aikaa ois liikaa tällä hetkellä... Eilen varmistu tieto, että marraskuun eka viikonloppu menee Ypäjällä maajoukkueleirillä, sitä seuraava viikonloppu kuntotestien parissa ja sit alkaakin aina niin ihanat lauantain aamureenit. Hyvästi rennot aaamut, meitsi menee reenaileen joka lauantai klo yheksän alkaen. Parhaillaan lauantaille ängetään myös kahet muut treenit, joten se päivä tuleekin oleen mulle sit ihan työntäyteinen, pahempi ku koulupäivä, haha. Mut tällästä se on! Yritän kuitenki saada aikaa järkkäiltyy blogillekin ja toivonmukaan onnistun pitään lipun korkeella koko pitkän talven!

Tulipa taas jaariteltua oikeen kunnolla, hups. Postauksen ideana oli kuitenkin esitellä päivän vaatetus. Vesisateessa kuvaaminen on parasta. Piti oikeestaan kuvata noi vaatteet jo eilen, mut sillon keli oli vielä huonompi. En kuitenkaa halunnu pitkittää tätä postaustaukoo enää, joten nyt joudutte siis tyytymään vähän köyhempään settiin. Toivotaan kuitenkin et se aurinko alkaa taas paistaan, ettei tarvi tätä koiranilmaa sietää joka päivä! Anyway, nyt siihen oikeeseen aiheeseen; Mitä tykkäätte asusta? Musta toi farkkupaita on niiiiin kätsy, yhdistän sen mihin tahansa! Ei ihme et se on mun lempparivaate. Oon viihtyny noi vaatteet päällä jo kaks päivää peräkkäin, niin rennot mut siistit!

10 kommenttia:

 1. Ihana asu, jälleen!:-) Noi vesipisara kuvat on tosi kauniita.<3

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia vaikka mäkin oon sitä mieltä että tää vuodenaika on kuvauksen kannalta kaikkein huonointa! toi farkkupaita on ihana, osaat yhdistellä vaatteita ihanasti :)

  VastaaPoista
 3. Joo tää on niin epäinspaavaa aikaa kuvaamisen kannalta. :D Onneks voi kuvata vaikka kynttilöitä ja muuta ilosta ja valosaa mitä löytyy. :) Asu on ihana, tyylikkäästi yhistelty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin on... yritän kans aina keksii kaikkee mikä ois ees vähän mielenkiintosta kaiken harmaan keskellä. :-D ja kiitos paljon ihana. ♥

   Poista
 4. Tää sun blogi antaa niin paljon inspistä! :3 Ihana asu muute <3

  VastaaPoista