syksyn viimine

219_12013-10-112013-10-111102 (2)2013-10-112tekMä lupaan, että tää on viimenen tällänen syksyn hehkutus ja lehtien seassa poseeraamispostaus. En vaa voi näille mitää, heh. Tuntuu et mihi vaan meen, nii maisema on sama. Mut eipä se haittakaan, kyllä te toivonmukaan jaksatte kattoo yhen neljäsosan vuodesta itteensä toistavii keltaoranssipunasia lehtien heittelykuvia, sorry. Tän postauksen pointtina ne ei nyt kuitenkaan ollu tällä kertaa, vaan asu. Aattelin lätkästä parin päivän takaset asuotokset tänne, koska nyt asuja tulee varmaan näkyyn lähiaikoina harvemmin. En pukeudu mitenkää erikoisesti töihin, ku saan sieltä aina työpaidan. Joten, yritän kyl kuvailla viikonloppusin vaatetusta, mut varautukaa siihen, et vähemmälle nää tämmöset postaukset jää!

Sen sijaan, aattelin toteutella lähiviikkoina (viimestään lomalla) aamurutiinipostauksen, missä kuvailen ja kerron, miten mun aamut yleensä sujuu. Hyvä idea, huono idea? Kertokaa jaksatteko katella sellasta! Ja hei pliis, kommentoikaa joohan. Lukijamäärä vaan kasvaa ja kasvaa ja vihdoin on ollu jo hetken tonni täynnä, joten toivon et pysytte aktiivisina edelleen. Jokanen lukija ja kommentti on mulle tärkee!

16 kommenttia:

 1. Oot kyl niii kaunis!! Ja mä jaksan kattoo sellasen aamuruutinijutun :)

  VastaaPoista
 2. koska teet taas videooo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä yhtää, sit joskus ku tulee joku kiva aihe ja asiaa! :) En viitti niitä videoita niin kauheesti tehä.

   Poista
 3. Tosi hyvä idea toi aamurutiini postaus, olis kiva jos tekisit sen ikään kuin MyDay tyyppisenä. :-) Tosi kiva asu, syksy on niin kaunista aikaa. Harmi vaan että, lehdet on jo kuihtumassa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, ajattelin vähä siihen tyylii! Otan kuvia mun aamutoimista, aamupalasta yms! :> Ja jep, ruska on nättiä aikaa, mut varsinainen ruskeus ei....

   Poista
 4. Joo tee sellainen aamurutiini postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, aattelin ens viikolla viimestää! :>

   Poista
 5. oi mitä kuvia <3 ihan täydellisiä :----) ja mulle käy tosi hyvin että teet tollasia aamurutiinipostauksia!

  haha multa saat ainaki kommentteja postauksiis, en vaan ymmärrä miks pitää blogien lukijoiks liittyä jos ei jaksa paria minuuttia kuluttaa postausten lukemiseen ja kommentin kirjottamiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksiaaa! Voisin joo yhen aamurutiinipostauksen tehä, missä kuvien kera kerron miten aamut sujuu! :>

   Ja kiitos tosi paljon. On ihanaa tietää, et aina on joku joka kommentoi. ♥

   Poista
 6. Kiva asu!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. hyvä idea se aamurutiini postaus !!:)

  VastaaPoista