Hello winter!

010_1031_1tekstiäkollaasi013 (2)014_10642013-11-301 Vihdoin on talvi saapunu tänne Eteläänkin ja pääsinkin ikuistaan itteni karvakauluksen kera tuolla lumipyryssä. Kylmähän siellä oli, enkä mä oo mitenkään erityisesti talven ystävä, mutta mielummin lumi kun vesisade! Kamerankin sain huollosta jo alkuviikosta, mutta vasta tänään oli tilaisuus kuvia napsia! Nyt postausrytmi alkaa kuitenkin palautuun normaalimmaks, sillä oon ens viikosta alkaen koulussa. Pääsen muutamina päivinä viikossa kahdelta, kerran jopa kaheltatoista! Joten vihdoin pääsen postaileen useemminki ku kerran viikossa! Ja asujakin tulee näkyyn taas enemmän, ku pääsen taas panostaan pukeutumiseen, haha!

Työssäoppiminen on nyt saatu päätökseen kolmosen arvosanalla (=10), jee! Hoidin homman jopa niin hyvin, et nappasin sieltä urheiluliikkeestä itelleni työpaikan! Meen tarpeen vaatiessa lauantaisin tässä talvella autteleen, lähinnä hoiteleen kassaa ja sellasta! Oon niin ilonen tosta tilaisuudesta, ekaa kertaa elämässäni mulla on töitä! Saan ostettua kerrankin kunnon joululahjat kaikille kun budjetti on isompi! Ens viikolla kotiutan myös itelleni kasan treenivaatteita! Mukana on niin lenkkaria, juoksuhousuu kun teknistä paitaakin! Kiinnostasko teitä sit esittelypostaus, ei vai juu? Ja vois harkita sen valkosen bleiserinkin ostoo kun sitä rahaa toivonmukaan on tulossa...

Huomenna onkin sit luvassa treenit, mut sitä ennen vietän ihanan lauantai-illan. Suunnitelmissa ois mennä katteleen Allun pikkuveljen lätkäpeliä ja pitää How I met your mother -maratooni. Tuunkin siis linnottautuun telkkarin eteen loppupäiväks, kyllä kelpaa! Hyvää lauantai-iltaa ja palaillaan taas toivottavasti jo alkuviikosta! ♥

12 kommenttia:

 1. aww ihanan talvisia kuvia:3 millä muokkasit noi reunat noihin pariin kuvaan? (kollaasi ja viimeinen kuva)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Muokkasin ne muokkausohjelmalla nimeltä Be funky! :)

   Poista
 2. aivan ihania kuvia! oot niin kaunis ja toi sun hymy on niin piristävä :--) millasilla asetuksilla kuvaat että saat noi taustalla olevat lumihiutaleet näkymään noin selkeenä? ja tee vaan esittelypostausta noista treenivaatteista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paaaljon! :> Noi on otettu ihan vaa manuaalilla ja lyhyellä suljinajalla! Myös se kuinka "tihee" se lumisade on, vaikuttaa! :)

   Poista
 3. toi ensimmäinen kuva on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi eka kuva!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Eikää! Vähän sulla on ihana blogi ja kuvat on tosi ihania ♥ Jäin seurailemaan! :)
  http://abeautifuuuuullove-tuulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa on sulle haaste :-) http://hennoaa.blogspot.fi/2013/12/were-playing-games-but-i-can-never-win.html

  VastaaPoista