you tell me

Untitled 2Viikon verran tässä on blogin kanssa ollu hiljasta. Vesisade ja pimeys on vieny kaikista kuvista laadun, loppuviikkoo kohden se vei jo kuvaushalutkin, joten aamurutiinipostaus vähän siirtynee. Mulla on kuitenkin tosi paljon ideoita, joiden toteutusta vaan odottelen. Ja huomenna pääsen töistä jopa jo kahdelta, että jos sen verran luonnonvaloo sillon löytys että voisin kuvailla teille parit ostokset! Voin siis luvata että kyllä tää postausrytmi tästä paranee ja tavallisia postauksia alkaa ilmestyyn hetikun valo ja aika antaa myöten!

Mut sit tän postauksen oikeeseen tarkotukseen! Ensiksikin videoita ollaan taas pyydelty ja tulinkin siihen tulokseen, että voin jonkinsortin videoo teille taas vaihteeks kuvailla. Nyt on vaan sit teijän päätettävissä, millasen videon te haluutte nähdä seuraavaksi? Vai haluutteko nähä ollenkaan, haha. Eli ideoita saa heitellä, kiitos!

Collage
Mulla on myös toinen asia josta haluaisin teille kertoa! Mulla ois nimittäin hakusessa kuvausmalleja! Eli jos täällä Hämeelinnan seudulla asut ja ois kiinnostusta tulla kuvattaks niin s-postilla vaan yhteyttä (löytyy sivupalkista kuvan alapuolelta)! On taas niin pitkään jo tehny mieli saada ihmisiä kuvattaks, mut ei noita malliks suostuvia oikeen kaveripiiristä löydy, haha. Eli ihan rohkeesti vaan yhteydenottoo, ois huippua saada pitkästä aikaa kunnon kuvia ja uusia kasvoja kameran eteen! Tästä saan ite vaan harjotusta, eli oon tosi kiitollinen jos joku ottaa yhteyttä!

Palaillaan mahollisimman pian kunnon postauksen merkeissä, hyvää alkuviikkoo kaikille! ♥

4 kommenttia:

  1. voisit tehä vaikkapa mydayn ?:) ja vähänkö hyvä idea toi että joku vois tulla sun kuvattavaks !

    VastaaPoista
  2. Vieläkö kuvausmalleja olis hakusessa? Millasia malleja haluaisit?

    VastaaPoista