Christmas Eve

126185031105132181aatto075187 Eilen oli siis kauan odotettu jouluaatto, joka ei kyllä tälläkään kertaa tuottanu pettymystä. Vaikka se oli samanlainen kun aina, se oli yhtä ihana kun ennenkin. Eihän joulu enää tunnu samalta kun pienempänä, mut ei siitä hohto oo millään tavalla kadonnu. Arvojärjestys vaan on vähän muuttunu. Lahjat ei ookkaan enää ne tärkeimmät, vaan ootan sitä et pääsen oleen koko päivän vaan mun perheen kans. Ja jälleen kerran me vietettiin just meijän näkönen joulu! Eilisen aikana syötiin hyvin, saunottiin, kateltiin yhessä leffoja ja availtiin lahjat. On ihanaa et yhden päivän ajan vuodessa mun normaalisti tulinen iskä pystyy hillitseen hermonsa ja on koko päivän hyvällä tuulella! Ja kaikki on jotenkin niin ilosia. Siitä tulee tosi hyvä mieli! ♥

 Ja sain huomata myös sen, että kun hiljenee perheen pariin, osaa oikeesti arvostaa sitä et on niin ihanat vanhemmat ja niin ihania ihmisiä ympärillä. Ne ei oo itsestään selviä asioita, mut niitä helposti pitää sellasina. Oon tosi kiitollinen kaikista lahjoista mitä eilen sain ja oon enemmän kiitollinen siitä miten paljon mun perhe musta välittää. Joulu vaan on siitä niin ihanaa aikaa, et sillon kaikki jotenkin kuuluu yhteen! Harmi että se on vaan kerran vuodessa... Mut ainakin näin joulun merkitys säilyy suurena!

Entäs, miten teijän joulu meni, onko teillä esimerkiks jotain jouluperinteitä? Kun nyt kuitenkin joulua on vielä jäljellä, haluun jutella joulusta, haha! Musta tää kaheskytä viidespäivä on melkeen yhtä ihana kun aatto! Saa olla koko päivän uus yökkäri päällä, ihastella ja kokeilla eilisiä lahjoja sekä katella elokuvia. Onks kukaan samaa mieltä?

Joululahjat pyrin kuvaamaan huomenna, jos ketään kiinnostaa! Ainakin suurimman osan, meinaan oon tosi ilonen kaikista ja sain paljon juttuja mitä toivoin! Nää kaikki kuvat on eiliseltä, osa ihan myöhäisillalta kun testailin yhtä mun lahjoista! Mut siitä lisää sit huomenna. Hyvää illanjatkoo ihanat! ♥

16 kommenttia:

 1. aivan ihanaa joulua, tosi ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista
 2. tosi hienoja kuvia, tuli heti paremmalle tuulelle ku noita katteli :)

  VastaaPoista
 3. joululahjasi todellakin kiinnostaa :) olisin halunnut jo ne nyt nähdä mutta odotan siis innolla huomista ! :) ihania kuvia nuo kaikki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Ihana kuulla! Yritän saada sen lahjapostauksen ulos tänään! :)

   Poista
 4. Ihanasti muokattuja kuvia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Millaisia kuvausmalleja haluaisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia. Mieluiten sellasia jotka suostuis käyttään jonkinlaista rekvisiittaa eikä pelkäis olla kameran eessä. Tavallisia fb-profiilikuvatyyppisiä photoja oon ottanu jo tarpeeks. Haluun et ois joku teema ja juju siinä kuvassa. Jos kiinnostaa niin s-postia voi laittaa! :)

   Poista
 6. sun joulu kuulosti aikalailla samantapaselta kun mun, ihan normaali joulu mitä joka vuos ennenkii mut silti niin kiva viettää perheen kans aikaa! joululahjapostaus kiinnostais tosi paljon :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos! Joulu on just paras jos sen viettää perheen kans! :)

   Poista