the past few days

060_1266_1026_1099 (2)241_1031_1277_1101_1 Taas on uus viikko pyörähtäny käyntiin ja mulla se alkokin viime päivinä napsittujen kuvien muokkaamisella! Mun oli tarkotus julkasta teille tää postaus jo perjantaina, mutta tuli suunnitelmien muutos ja en sitte kerennykkään sitä saaha valmiiks. Tässä tää nyt kuitenkin on, tosin osa kuvista on otettu vasta tänään, haha! 

Niiku kuvista jotkut voi päätelläkin, viikonlopun teema oli urheilu. Käväsin meinaa maajoukkueleirillä Ypäjällä, joka kesti perjantaista sunnuntaihin! Leiri oli ihan älyttömän hyvä, sain paljon ideoita ja kehitettävää. Ja mikä parasta, motivaatioo! Oon ton leirin takia tosi poikki ja sängystä nouseminen tuntu aamulla ihan älyttömän vaikeelta! Tuntu ihan siltä että en ois nukkunu päiviin. Mut urheesti mä nousin sängystä seittemältä! Oisin kyl rehellisesti sanottuna ollu koska tahansa valmis meneen peiton alle takas, sillä tää päivä ei ihan putkeen menny... Aamulla ku heräsin, mulla oli oikee silmäluomi turvonnu ihan älyttömästi eilisen tapaturman takia. Hienoo, oli kiva näyttää ihan siltä että ois saanu turpiinsa. Onneks se on nyt jo menny ohi! Ja huomasin kouluun päästyäni et mun lempparinilkkureista oli pohja irti, not nice... Olin tän kaiken lisäks oikeesti koko päivän yhtä pihalla ku lumiukko, mut nyt on onneks jo paremmat meiningit! Kohta voiskin tehä jotain syötävää ja mennä lämpösen viltin alle kullan kainaloon. 
 Sounds like a perfect! ♥

18 kommenttia:

 1. voi ei kuinka ihania kuvia!♥ millä asetuksella yleensä kuvaat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Kuvaan aina manuaalilla! Yleensä kuvaan ulkona luonnonvalossa ISO-arvolla 100-200. Ja pidän mahollisimman pientä syväterävyysaluetta (esim. 1.8) valotusaika sit vaihtelee tilanteen ja valon mukaan. :) Sisätilassa on käytössä lisäsalama!

   Poista
 2. Oisi kiva saada postausta sun urheilurytmistä vähän niinku liikuntapäiväkirjana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan huippu idea, kiitos tästä! :) Yritän saada jotain vastaavaa toteutettua! Kun toi urheilurytmi vähä vaihtelee viikosta riippuen!

   Poista
 3. Ihana postaus ja kauniita kuvia jälleen kerran! (-:

  VastaaPoista
 4. Mikä ton nimi on mistä kuuntelet musiikkia? Ja minkä hintainen ja onki hyvä? :) ihana blogi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joku Ipod nano, varmaan 6? Ja toi on ollu mulla nyt about 2-3 vuotta ja toi on ehkä paras koskaan! En ikinä kuuntele musiikkia puhelimesta, vaan aina tosta. Toi on niin kätevä esimerkiks lenkillä, kun sen saa semmosella klipsillä kiinni. Pieni ja kätevä, ihan huippu! ♥ Koska tolla ikää on jo jonkinverran nii en usko et se maksaa paria sataa enempää? En kyl yhtään tiiä ku ton sain joululahjaks pari vuotta si. :)

   Poista
 5. älä kirjota enkkuu jos et osaa. sound like a perfect plan tai sounds like perfect.

  VastaaPoista
 6. miten saat näistä sun kuvista noin tarkkoja :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjottelemalla oppii! :) Mut kuvaan aina luonnonvalossa tai lisäsalaman kanssa, jotta kuva ei heilahda. Objektiivikin vaikuttaa asiaan!

   Poista
 7. Haha mulla käy aina noin, että en vaan kerkee muokkaa kuvia, vaik muuten ois valmiina :D Ja pääsinpä tossa lauantaina myös hevosen selkään, viimeks varmaa vuos sitte? Kyl tuntuu :D Huomaa, ettei tuu samanlaista treeniä enää kuin ennen. Aivan upeita kuvia jälleen kerran, ja ihana postaus. Vaan rakastan sun tyyliä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah vitsi, varmaan kiva pitkästä aikaa päästä heppaileen jos siitä on kauan aikaa! Vaikka hetken tunteekin olevansa ihan hukassa... :-D Kiitos ihanasta kommentista. ♥

   Poista
 8. Ihana postaus!♡

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista