Friday's outfit

007_1055_12105_1065_1 Eli pientä esimakua perjantain wanhojen jatkojen vaatetuksesta. Satavarma en vielä valinnoista oo, mutta luultavasti tulee toi sininen mekko löytymään päältä (näkyy tässä postauksessa). Ja sen tiiän, et smoky eye meikin muodostan tolla Hennesin luomiväripaletilla, käyttäen apuna Seppälän ripsiä! Oisko teillä kiinnostusta esimerkiks "juhlameikki-videolle"? Tai haluutteko nähä vielä kuvat valmiista kokonaisuudesta mun päällä, meikkeineen kaikkineen? 

En tiiä vielä yhtään miten laitan hiukset... kihartaa aattelin, mut ois kiva laitella osa hiuksista kiinni tai jotain. Jos teillä on jotain kivoja kiharakampausvinkkejä, mitä on helppo tehä ite, niin kertokaa! Oon tosi innoissani kun saa pitkästä aikaa laittautua kunnolla ja laittaa tekoripset ja kaikki! Ne on niitä mun prinsessahetkiä! 

Huomenna meen katteleen Allun ja parin serkun penkkariajeluita ja kuvaileen illalla Ainon wanhat. Haluutteko nähä kuvia jommasta kummasta tapahtumasta, vai kenties molemmista? Vai jätetäänkö nää blogin ulkopuolelle? Nyt on ainaki paljon juttuja mihin te voitte vaikuttaa, haha. Joten kommenttia ois kiva saada, niistä ois iso apu!

11 kommenttia:

 1. molemmista tapahtumista kuvia ehdottomasti :) Ja meikki videolla ois kans kiva :p sulla on ihana blogi !:)

  VastaaPoista
 2. laita ehdottomasti kuvat sitten valmiista kokonaisuudesta ! :-) myös molemmista tapahtumista olis kiva nähdä jonkinlaista materiaalia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla et kaikki kuulostaa hyvältä! Penkkareista toteuttelinkin just postauksen, katotaan mitä muuta ehdinkään postailla! ;>

   Poista
 3. tee ehottomasti jotain videoo ja paljon sit kuvia :-)!

  VastaaPoista
 4. laita ihmeessä kuvat sun asusta, penkkareista & tansseista ja toi videokii on hyvä idea!
  tosi kivan näkönen on muutes jos kihartaa hiukset ja tekee joko vaan toiselle puolelle päätä tai sitte koko pään kiertävän "vesiputous" letin! jos et oo ennen tehny nii youtubesta löytyy ainakii how to make waterfall braid-videoita ja niistä jopa tajuukin jotain! kannattaa kokeilla :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, penkkaripostauksen jo toteuttelinkin! ;> katotaan saanko tansseista tehtyy postausta vielä. Ja hei kiitti ihan älyttömästi ideasta! Kuulostaa kyl tosi tosi hyvältä. Pitääkin huomenna testailla! :-)

   Poista
 5. This necklace looks lovely! You have a really nice blog and obviously I came your new follower, hihih :)

  www.dodolce.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Onko tuollaiset seppälän tekoripset jostain kotosin vai aivan kuraa?

  VastaaPoista