Downtown

145_1

361

095_1

2014-03-12

051 (2)

375

039_1

121_12

Heippa pitkästä aikaa! En voi oikeesti ees sanoin kuvailla kuinka ilonen oon viime päivinä ollu tosta auringosta! Kevät on vihdoin ihan kunnolla alkanu ja päivät on jo tosi pitkiä ja valosia! Ihanaa et aamulla kun lähtee kouluun, aurinko paistaa jo ja se laskeekin vasta illalla! Olo on heti paljon pirteempi ja energisempi. Voi alkaa pikkuhiljaa käyttään aurinkolaseja ja harkitseen ehkä uusienki ostoa...

Toisaalta, vaikka kevät niin ihana onkin, toivon salaa mielessäni kokoajan et ilmat vähän ees viilenis... Pistin meinaan tänään varaukseen ihanan talvitakin, jonka käyn huomenna hakeen kun pääsen koulusta. Ei se nyt ihan mikään hurjien pakkaskelien takki oo, mut lämmin kuitenki. Pelkään paahtuvani jos laitan sen päälle, kun on tässä ny tarjennu jo nahkatakillakin, heh. Mut samapa se, aion laittaa sen heti illalla päälle kun meen kannustaan HPK:n voittoon ja pleijareihin! Yritän saada sen myös esiteltyä teille mahollisimman pian, oon siitä niin superinnoissani et muodostan vaan päässäni kokoajan kaikkia kivoja asuja sen kanssa! Aina löydän parhaat talvitakit vasta kun talvi on ohi, höh... Mut ainakin on ens talveks sitten toinenkin ihana takki valmiina.

Nyt lähen kerjään Allulta selkähierontaa. Muksahdin tänään meinaan treeneissä ihan mukavasti kuperkeikalla alas ja pamahdin kuravelliin suoraan selälleni. Nyt oon niin jumissa että en oikeen tiiä miten päin olisin. Onneks ei käyny pahemmin ja pystyin jatkaan treenejä ihan kunnolla. Viikkokin on jo yli puolen välin ja viikonlopun sain varattua täyteen töitä, jee. See you later! ♥

4 kommenttia:

 1. toi hiusten väri sopii sulle oikeesti niiin hyvin ja noi sun vaatteet on kyl tosi ihanat!
  onko näitä kuvia muute mahollista saada isommiks ? :)

  VastaaPoista
 2. Et kai kadu tähän blogbookkiin liittymistä? Näyttää aika köyhältä tää sivusto :(

  VastaaPoista
 3. En kadu, ei oo mitään syytä miks katuisin. Tää sivu on kuitenkin ollu vasta pari viikkoo pystyssä, että mitä tältä voi odottaa? Pikkuhiljaa kaikki saadaan kondikseen, ei kukaan eikä mikään oo huipulla syntyessään. :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitooos! Pitäs kyl värjätä kohta uudestaan, alkaa juurikasvuki puskeen esiin... haha xd Ja en oo ihan varma, selvitän asian heti kun voin! Mustakin isommat kuvat ois meinaa kivannäköset! :-)

  VastaaPoista