DIY: Ripped jeans

Eilen sain ihan yllättäen idean farkkujen tuunaamisesta. Hetken mielijohteesta tartuin saksiin ja raastinrautaan ja lähin tuhoomaan vähemmän käytössä olleita farkkuja. Oon jo pitkään halunnu revityt farkut, mutta rahaa ei oo ollu, joten miksen tekis niitä ite? Päätin samalla toteutella jonkinsortin tutoriaalin, jotta te voitte helposti ohjeitten kera myös tehdä saman omille farkuillenne, jos kiinnostusta löytyy. Joten here we go!

002_12 089_1 037_1 035_1 031_1

Very simple, vai mitä? Tähän ei menny aikaa kun reilu puoltoista tuntia ja en vois olla lopputulokseen tyytyväisempi! Nää farkut on löytyny mun jalasta nyt jatkuvasti, enkä haluis riisuu niitä ollenkaan, haha! Kerkesin jo kuvaileen varastoon yhden asunkin näitten kanssa, mutta päätin että ne kuvat ansaitsee ihan oman postauksensa! Näätte siis myöhemmässä vaiheessa viikonloppuu nää farkut ihan käytännössä. Toivottavasti te tykkäätte yhtä paljon kun mä!

Jos jäi jotain kysyttävää johonkin vaiheeseen liittyen, laittakaa kommenttia tuleen niin yritän selventää!

 

4 kommenttia:

 1. Oi miten kiva ku teit ohjeet tähän :-) ite en osaa käyttää tollasia missä noi reijät menee läpi saakka vaan ite tein tuon saman siten että leikkaa sen alku viillon vaan päällimmäiseen kankaaseen ja sit raasto sitä kuluneeksi ! Mutta näyttää tosi tosi mageilta, tiedä vaikka kuluva kesä sais mutkin tuunaamaan tuollaiset ;-)

  VastaaPoista
 2. tulipas noista farkuista hienot! kiva että jaksoit ruveta ite tuunaamaan, onhan toi paljo säästeliäämpää ja noi on oikeesti hirmu upeet :) vois kokeilla tällästä itekkii!

  VastaaPoista
 3. Mäkin luulin etten osaa, mut noista tulikin aika kivat! Oon kuullu kans tosta sun tavasta ja rehellisesti sanottuna, yritin ensin sitä, mut en vaan osannu... Hyvä että sulla onnistu, ehkä mullakin jos joku kerta taas harjottelen. :-) Kaikki reikäfarkut onki nyt muodissa, et siitä vaan tuunaileen enemmänki! ;-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! :-) Just siks mä noi teinkin, kun ei ollu rahaa ostaa kaupasta uusia valmiiks reikäsiä farkkuja! Tässä pääsi nyt tosi edullisesti. Suosittelen kokeileen, vaikka ensin johkin muutenkin hylkyyn meneviin housuihin, vähä tekniikkaa yms!

  VastaaPoista