sunny day

022_1 2014-04-12 012_1 078_123 017_1

Täällä taas! Sainkin mun koneen kuntoon nopeemmin kun luultiinkaan, vaikka varma ei voi olla onko vika vieläkään poissa kokonaan, aika näyttää. Nyt oon kuitenkin taas kuvioissa ja halusinkin siks tulla heittään teille tänään päivällä napsitut asukuvat. En malttanu enää yhtään kauempaa olla pois blogimaailmasta.

Kaivoin vihdoin kaapista Lacosten lempparitennarit, jotka on kyllä jo ihan kauheessa kunnossa... Tuntu ihan supersiistiltä käärii farkkujen lahkeet ja laittaa aurinkolasit silmille. Ihan kohta on kesä, niin hullua. Vähän kyl pääsi viima yllättään mut, eikä varjossa ollu ollenkaa nii lämmin kun auringossa. Mut pikkuhiljaa alkaa lämpötilakin kohoon aina vaan korkeemmalle, onneks!

Yritän tulla taas mahollisimman pian postaileen, sen verran intoo täynnä oon tän lähes viikon kestäneen konettomuuden seurauksena. Ai miten niin riippuvainen tietokoneesta, haha? On vaan niin kiva päästä taas normaaliin bloggausrytmiin! Joten, pysykää kuulolla, pian palataan taas!

4 kommenttia:

 1. Oi tuo sun tukkas on ihana :-) oi että en ees muistanut, että mullakin olisi yksi nahkatakki kaapissa odottamassa, että taidampa sen sun inspiroimana laittaa huomenna töihin päälle ;-)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia taas kerran :--) ! toi carlingsin laukku on kans superkiva, harmi ettei tollasia enää oo varmaankaa myynnissä!

  VastaaPoista
 3. Niiin, ei välttämättä oo ihan tota samaa kangaskassia samalla kuosilla, mut vastaavii kyl varmaan löytyy! Et kandee ehottomasti kurkata. Mullakin ois suunnitelmissa ostaa joku toinenkin tollanen. :-)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitti paljon! ♥ Ja hihi, hyvä että oon saanu inspiroitua. Nyt on kyl meinaan nahkatakkisäät parhaimmillaan. ;-)

  VastaaPoista