photography; summer

Heippa! Halusin pitkästä aikaa tulla jakaan teille ihan vaan valokuvauksen ilosta otettuja kuvia, joita eilen käytiin Ainon kanssa napsimassa. Meijän kuvausreissun pohjimmainen ideahan oli, että saisin viime hetken harjottelut ja tuntumat tulevia ylioppilas -ja rippikuvia varten! Kesällä mulla on meinaan ohjelmassa yhet jos toisetkin kuvaukset!

Oon kyllä tosi tyytyväinen näihin kuviin, ottaen huomioon että melkeen puoleen vuoteen en oo kunnolla valokuvannu ja saanu mallia, vaan kaikki on lähinnä ollu hätäsiä asukuvia ja muita. Kestihän tossa alkuun et sai kunnolla taas kiinni tosta hommasta, mutta mitä pidemmälle mentiin, sitä parempia kuvat oli. Inspiraatiookin mulla riitti ja metsästinkin koko eilispäivän itelleni kuvausmallia, heh. Onneks Aino pääs tunnin varotusajalla tuleen! Näitten kuvien ansiosta tekee kokoajan mieli kuvata. Mut se on vaan hyvä, tästä kelpaa jatkaa kesää ja tulevia kuvauksia varten!

// Tässä on vaan murto-osa otetuista kuvista, et jos tykkäsitte ja haluutte nähä lisää niin sanokaa vaan! Oli kyl melkonen valinnanvaikeus, mut lempparit pääsi esille!

023_1 163_1 2014-05-261 165_1 272_122014-05-262

2 kommenttia:

  1. heii ihania kuvia!! :) mennää meki joku päivä oikeen ajan kanssa kuvaileen! pepusta vaan nää ilmat...

    VastaaPoista
  2. voi vitsi mitä kuvia ja varsinkii toi toisiks vika, wou! ja sä oot kyllä hyvä valinta kuvaajaks jonkun juhliin, oot vaan niin taitava :)

    millasilla asetuksilla oot nää kuvat ottanu ? meinaan ku taustalle tulee tollasii siistejä palloja, en keksi niille muutakaa nimee haha :--D

    VastaaPoista