Tuesday

254_1 2014-05-06 387_1 343_1 364_1 388_1 145_1 336_1

Täällä ollaan taas muutaman päivän hiljasuuden jälkeen! Oli hirvee kiire viime päivinä ja aika on menny kun siivillä. Kaiken koneella oloajan oon väsänny kuviksen päättötyön portfolioo, koska meikäläinen tapansa mukaan jätti sen kolmelle viimeselle illalla, kun sitä ois ollu aikaa tehä jo elokuusta alkaen... Hups. No nyt siitä kuitenkin selvittiin ja sain tänään vihdoin palautettua sen. Huomenna onkin luvassa päättötyönäyttelyn avajaiset, torstaina arviointi ja sit alkaa homma sen osalta olla pulkassa. Onneks! Mulle ei vaan sovi toi päättötyön tekeminen ja sen tuoma stessi, haluun piirtää vaan omaks iloks, haha.

Viikonlopusta sen verran, että lauantai oli tosiaan aika serkkupainotteinen, mutta hyvällä tavalla. Oli niin kivaa viettää pitkästä aikaa kunnolla koko päivä sukulaisten kanssa, koska familytime, best time. ♥ Käytiin perinteisellä makkaranpaistoretkellä metässä ja juhlittiin samalla yhen serkun synttäreitä. Muuten vaan sit hengattiinkin porukalla ja syötiin hyvää ruokaa!

Puhuin sunnuntaistaistakin teille pikkusen. Ootin sitä hieman jännityksellä. Ja toteutuhan tää mun toivoma juttu. Mä meinaan ostin auton (EDIT: iskä osti auton)! Tuntu tosi haikeelta luopua Vespasta, mut oli se auton arvosta. Mielummin alan harkittee pikkuhiljaa ajokorttia, kun ajelen edelleen skootterilla, vaikka Vespa ihana olikin! Oon tosi innoissani tästä hommasta, koska nyt vihdoin voin alottaa ajokortin ajamisen iskän opetuksella. Kesällä meikäläinen voikin sit kiesitellä omalla autolla!

Nyt lähen seuraan Duudsoneita telkkarista ja myöhemmin syvennyn taas Game of Thronesin pariin. Hyvää loppuiltaa!

3 kommenttia:

  1. ai sä ostit auton :D:D:D:D: siis varmaan sun porukkas etkä sinä

    VastaaPoista
  2. siis ihqut pökät ja onks sul muute kesätöit ollu ku auton sait ostettuu XD

    VastaaPoista
  3. Hohhoijaa, muokkasin sen nyt tekstiin kun ajatusvirheet on teille kaikille niin iso asia. Kyllä, auto oli aikanen synttärilahja mun vanhemmilta, mutta senhän sä jo varmaan tiesitkin. ;-)

    VastaaPoista