Blogi muuttaa 2.6!

Nyt on aika tullut ilmoittaa tarkempi blogin siirtopäivä, kun kaikki alkaa olla selvää! Huomenna 2.6 siis viimeistään iltapäivän puolella blogini tulee siirtymään jälleen vanhaan ja tuttuun osoitteeseen: http://verarawr-wecouldgoanywhere.blogspot.fi, eli blogger-alustalle! Tulen päivittämään myös bloglovinit ja blogilistat ajan tasalle muutoksen myötä, mutta edelleen vanhoilla bloggertunnuksilla seuraaminen pitäisi sujua samalla tavalla kuin ennenkin!

Ottakaahan uusivanha osoite talteen ja jatkakaa seuraamista myös bloggerin puolella. En tiedä uudelleenohjautuuko blogi suoraan uuteen osoitteeseen, joten pistäkää se tietoonne varmuuden vuoksi! Olisi mukavaa että mahdollisimman monet seurailisivat bloggaamistani jatkossakin!

Palaillaan siis seuraavan kerran bloggerissa ylioppilasjuhliin liittyvällä postauksella, ehkä jo huomenna! Yritän saada myös ulkoasun kuntoon mahdollisimman pian, kun töiltäni ehdin. Mukavaa kesän alkua kaikille ja onnea uusille ylioppilaille ja valmistuneille! Ja erityiskiitos Blogbookille kuluneesta ajasta!

12 kommenttia:

 1. Ihan huippua, että palailet taas bloggerin puolelle. Kerkesin jo aikasemmin miettiä, että ootko lopettanut blogailun, mutta sitten tajusinkin että blogisi oli muuttanut, mutta sitä kautta lukeminen tuntu paljon vaivanloisemmalta joten sen takia sun blogin luku on jäänyt. Mutta mukava, että palaat tuttuun ja turvalliseen blogeriin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että löysit nyt takasin kun palasin! On tosi kiva että jatkat seuraamista täällä, kiitos! :-)

   Poista
 2. Ihanaa, kun palaat takaisin bloggeriin! Nyt voin taas aktiivisemmin ja kunnolla lukea sun blogia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että alat taas seuraamaan, kiitos! :-) Munkin mielestä tää muutos on pelkästää positiivinen!

   Poista
 3. ihanaa kun palaat takaisin tänne! oonkin kaivannut tätä blogia, jotenkin ei vaan se toinen ikinä löytänyt selaimeeni :'( nyt on kesälukemistakin pariksi päiväksi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, kiitos paljon että palasit mukaan kuvioihin! ♥ :-)

   Poista
 4. Tykkäsin sun blogista tosi paljon mutta en vaan koskaan tajunnut että sun postauksia ei enään ilmestyny tonne bloggerin puolelle ja nyt vasta tajusin että multahan on jäänyt tosi monet postaukset lukematta! Kiva että siirryt takaisin bloggeriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tosi kiva kuulla että siirto on mieluinen! Ihanaa että teitä lukijoita löytyy edelleen! :-) ♥

   Poista
 5. Jees on ihanaa kun tuut taas takas bloggeriin! :-) Mut niinkun puhuttiinkin nyt oot yhtä kokemusta rikkaampi! :-)♥

  VastaaPoista