Vain elämää, ei sen enempää

075_1353 (2)2014-06-16060_1teksti1152 (2)2014-06-161200_12014-06-162 Mun viikonloppu menikin taas vähän erilaisissa merkeissä kun normaalisti. Siitä johtunee tää muutaman päivän hiljaisuuskin, kun en koneelle päässy ollessani toisella puolella Suomee!

Lauantaina otettiin auton nokka kohti Joensuuta, jonne olikin ihan kiva ja pitkä matka täältä Etelästä... Taukojen kanssa kesti matka melkeen 7 tuntia, joten sain viikonlopun aikana istua autossa yli kakstoista tuntia, nice. Jotain hyvää noissa automatkoissakin kyllä oli! Ylex oli ainoo radiokanava joka kuulu matkalla ja siellä sattu oleen sopivasti toivemusiikki-ilta. Me läheteltiin aina kaikenlaisia toivebiisejä mitä haluttiin kuulla ja kolme niistä soitettiin siellä, haha. Melkeen sama ku Spotifya kuuntelis ku sieltä tuli vaan sellasta musiikkia mitä halus kuulla. 

Me saavuttiin majotukselle vasta vähän ennen yhtä yöllä, mut onneks meille oli järkätty runsaat iltapalat ja kaikki, joten mikäs siinä syödessä. Aamulla ei myöskään ollu kovin aikanen herätys joten sai rauhassa laittautua ja käydä suihkussa. Mä en meinaan oo kovin aamuihmisiä, joten kaikkien kannalta tää oli parempi näin.

Sunnuntaina olikin sit vuorossa mun serkun rippijuhlat, joitten takia me noin kauas ajeltiinkin. Mun mielestä juhlat on aina kivoja, joten noikaan ei ollu poikkeus. Kirkkoseremoniat tosin voisin aina jättää välistä... Mut kyllä sen kesti, kun tiesi että pääsee kohta syömään kaikkia herkkuja! Oli ihanaa laittautua taas oikeen kunnolla ja kiharrella hiukset ja kaikki. Juhliminen on vaan niin parasta, samoin mun sukulaiset, jotka piti huolen siitä ettei tääkään reissu mökissä majottumisineen kaikkineen maistunu puulta hetkeekään! Onnea vielä serkulle ripille pääsystä! ♥ Nyt vaan seuraavia juhlia odotellessa, haha!

12 kommenttia:

 1. hei huippua olit joensuussa, täällä missäpäin minäkin asustelen! harmi kun en itse ollut maisemissa viikonloppuna :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah siistiä! Tosi nätti kaupunki kyllä! Tykkäsin. :-)

   Poista
 2. tosi kauniita kuvia! mulla on jääny hirveesti taas sun postauksia välistä, olin ite just riparilla viikon :---) pitää mennä lukee taas noita ja ihastelee kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, toivottavasti vietit mahtavan riparin! :-) Kiva että palailit taas seuraamaan. ♥

   Poista
 3. Tässä linkki mun fakta postaukseen! :)

  http://rock-n-roll-iida.blogspot.fi/2014/06/some-facts-about-me.html

  VastaaPoista
 4. Ooo joensuu, koti <3
  Asuin Turussa kaks vuotta, kivasti oli matkaa aina tulla tänne sukulaisten luo kylään :s
  Kaunis asu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu, täältä kans... Onneks ne Joensuun sukulaiset käy täällä useemmin kun me muut siellä. Se matka oli kamala. :-D Kiitos. ♥

   Poista