summerday on the pool

089_1128_1003_12014-07-08007_1117_1077_1012_12106 (2)021_1110_1 Sunnuntai oli ihan täydellinen päivä! Vietettiin Ainon kanssa aikaa niitten uima-altaalla ja syötiin kaikkia hyviä kesäherkkuja. Maistettiin jopa myös tota cherrykokista ja ihan vaan sen takia että se tölkki oli niin söpö. Mä myös kastoin vihdoin talviturkin! Aika paksu turkki olikin, viime kesänä en uinu kertaakaan. Ei siis todellakaan mitään valittamista! Rusketusrajatkin alkaa jo hahmottua pikkuhiljaa, joten kyllä tää tästä paranee vaan! Life is good.

Yritän muutenkin nauttia auringosta mahollisimman paljon kun näitä kelejä nyt löytyy (vihdoin). Joten älkää ihmetelkö jos postaustahti on hetken aikaa hieman hidasta. Kyllä mä silti täällä oon, en oo katoomassa mihkään. Otetaan nyt ilo irti kesästä, tätä säätä on odotettu!

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus!:)
  Haastoin sut mun blogissa!
  http://pinja-sofia.blogspot.fi/2014/07/kysymys-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tosi paljon, käyn tsekkailemassa! ♥

   Poista
 2. voi että miten ihania kuvia!! ois muuten kiva uus banneri jossa ei ois noita talvikuvia vaikka ne upeita onkii, tulis vaa enemmän kesäsempi olo :---) ja pakko viel mainita että Ainon kampaus on tosi hieno !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! ♥ Ja heh, se onkin ollu suunnitelmissa. Mutta koska muistan että ton bannerin tekeminen oli viiden tunnin tuskan takana, ei oikeen oo löytyny sopivaa koloo uuden väsäämiseen. Tai sitten teen vaan jonkun helpomman ja kesäsen. xd Ja niin on! Aino on tosi taitava laittaan hiuksia!!

   Poista
 3. Mitä muokkausohjelmaa oikeen käytät? :o Kuvat on niin ihania! ♥ c:

  VastaaPoista