Back to school

053_1010_1076_1036_1069_1047_1002_1 Tässä sitä taas ollaan! Kaks päivää koulua käyty ja arkeen totuteltu. Vielä ei oo tuntunu ylitsepääsemättömän vaikeelta, mut jotenkin vaan kauhistuttaa ajatus siitä, että tää oravanpyörä tulee jatkuun seuraavat kymmenen kuukautta lähes samanlaisena, seriously? Tänään oli myös ensimmäisen kerran vaikeuksia päästä ylös sängystä, siis nyt jo, vastahan toinen aamu oli edessä. Voin vaan kuvitella miten sata kertaa vaikeempaa se tulee olemaan vaikka kuukauden päästä. En varmaan haluu ees tietää, vaan elän päivän kerrallaan...

Muuten oonkin yrittäny ottaa mahollisimman rennosti ja unohtaa tuskan koulun suhteen. Kotiin päästessä oon tehny ihania välipaloja ja katellu lempparisarjoja tallentimelta. Oon myös pukeutunu lempparivaatteisiin ja lakannu kynnet uudella kynsilakalla, jonka ostin ihan vaan koulun alkua varten. Joten kyllä tää arki tästä lähtee rullaamaan taas, erilaisten piristysten kautta. Monakin ilahdutti mua illalla, kun se ehdotti yhteistä leffailtaa herkkujen kera. Ei tarvinnu kahteen kertaan miettiä suostua vai eikö, leffakin oli mitä mainioin.

Nyt alkaa jopa pikkuhiljaa silmäluomet painuu kiinni... Kai tähänkin on tottuminen, et iltasin oikeesti väsyttää. Koko loman lähinnä vaan olin jatkuvasti pirtee ja menin väkisin kolmen aikaan nukkuun kun en viittiny enempää sekottaa unirytmiä, haha. No, haluun uskotella itelleni et saan tästä hommasta taas vielä kiinni, maybe soon. Ja no, jos koitetaan ettiä koulun alkamisen positiivisia puolia, niin ainakin pääsen käyttään kaikkia ihania vaatteita mitä kesällä ostin! Ja saan taas miettiä asuja kunnolla!

Nyt lähen ruuanlaittoon ja sitä kautta yritän valuu nukkuun... Hyvää alkanutta kouluvuotta kaikille, kohtahan on taas viikonloppu ja vielä joskus koittaa se kesälomakin!

4 kommenttia:

 1. ootko värjänny noi sun hiukset kampaajalla vai kotona ite? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kampaajalla nää värjättiin ekan kerran tän tyyppisellä värillä tammikuussa. Sillon tehtiin kevyt värinpoisto ja tää väri oli enemmänkin lilanpunanen. Sen jälkeen oonkin värjänny kirkkaanpunasella ihan kotona. :-)

   Poista
 2. Alotin just merkonomin opiskelun. Missä sä oot ollu työharjotteluissa?
  Tykkäätkö tästä alasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, tsemppiä sinne, teit loistavan valinnan! :-)
   Olin ensin työharjottelussa urheilukaupassa, josta sain töitäkin sillon, ja sinne paikkaan oon töihin jäänytkin! Toisessa työssäoppimisessa olin kiinteistönvälityksessä, mut se ei ollu mitään herkkua. Merkonomiala on siitä hyvä, että voit mennä vaikka minne työssäoppimaan, varmasti löytyy kaikille mieluisa paikka!

   Ja siis tykkään tosi paljon tästä alasta! Tunnen et sovin just nimenomaan asiakaspalvelutyöhön ja oon siinä parhaimmillani. Toivottavasti säkin tykkäät! :-)

   Poista