Tallinna

Huhhuh, en tiiä ees mistä alottasin. Parissa viikossa on ehtiny sattuun kaikenlaista. Esimerkiks se, että mun kone hajos jälleen kerran. Ei siis ihme, että pääsen postaileen nää melkeen kahen viikon takaset Tallinnakuvat vasta nyt, saatuani veljen vanhan ja ihan umpisurkeen koneen vihdoin toimintakuntoon. No mutta en valita, onpahan ees jotain millä postata. Ja täten mulla onkin nyt ilo ilmottaa, Im back!

Ja mikäs sen parempaa kun palata kunnon postauksen kanssa, enjoy!

020098126053_1Collage1009128_1
018

097_1


115

Vein siis Aleksin myöhäseks ylioppilaslahjaks Tallinnaan yheks yöks. Saatiin hyvin sovitettua toi matka elokuun loppuun just meijän kolmannen vuosipäivän ja allun synttäreitten aikoihin. Ei siis todellakaan paha, saatiin kolmet juhlat juhlittua kerralla, haha!

Meillä oli ihan älyttömän upee miniloma ja ihana hotelli kivalla paikalla. Reissun tarkotuksena oli vaan viettää aikaa yhessä ja rentoutua. Onnistuttiin tässä tavotteessa paremmin kun hyvin ja muistin taas miten ihanan ihmisen kanssa saankin jakaa aikaani. ♥

Ton kahden päivän aikana me syötiin hyvin ihanissa ravintoloissa, istuskeltiin terasseilla ja shoppailtiin sen verran mitä toi miespuolinen nyt jakso mukana roikkua. Tein muutamia ihania löytöjä ja löysin ihan uuden lempparikaupan Reservedin. Ikävä kyllä ton liikkeen laaja ja halpa valikoima kostautu myöhemmin, kun kuvissa olevat housut hajos kolmannella käyttökerralla. Vitsi mua ottaa päähän, tykkäsin noista tosi paljon! 

Reservedin lisäks käytiin katsastamassa tietty perus Pull & Bearit ja Bershkat yms. Teinkin muutamia kivoja löytöjä, jotka voisin esitellä teille, jos teitä kiinnostaa? Ihan matkan lopussa poikettiin myös tietty hakemassa Superalkosta kotiin viemisiä! Mulla vaan sattu siellä ihan älyttömän huono tuuri ja onnistuin hajottaan kaks Breezeriä. En oikeesti tiä koska mua ois hävettäny yhtä paljon ku sillon, se oli kamalaa kun vihanen vartia vaatii sua siivoon ja ihmiset tuijottaa!

Kaikinpuolin muutamista vastoinkäymisistä huolimatta Tallinna oli ihana paikka pienelle lomalle ja tälläselle henkilölle joka ei puhu sanaakaan Englantia. Mutta vaikka reissussa oli mahtavaa, huomasin miten se vaan kasvatti mun ääretöntä matkakuumetta entisestään... Kyllä mä vielä joskus ulkomaille taas pääsen, hope so! 

Nyt on aika siirtyy nukkuun, että jaksan huomisen koulupäivän! Palataan uuden postauksen merkeissä nopeemmin kun uskottekaan!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! ja joo kiinnostaisi kuulla ja nähdä mitä oot shoppaillut! :) t:Sara

    VastaaPoista
  2. Hopefully you liked Tallinn! :)
    I really like your blog and your clear and beautiful photos, keep up the good work!

    www.dodolce.com

    VastaaPoista