autumn outfit

058_1Collage051_1049_12014-10-02
Helouu ja ihanaa sunnuntai-iltapäivää kaikille! Halusin tulla heittämään tänne blogin puolelle asukuvat, jotka on ootellu muokkausta ja julkasua jo useemman päivän kiireiden takia. Kävin just kattelemassa edellisiä postauksia ja oikeen yllätyin siitä, et viimesin asupostaus on heinäkuulta?! Ehkä oli jo aikakin tulla päivitteleen myös vaatteita tänne, kun yleensä näistä postauksista on tykätty!


Tää asu on siis yhdeltä lämpimältä sunnuntailta viime viikolla tai sitä edellisellä, kun käytiin Allun kanssa syömässä ravintolassa ja muuten vaan pyörittiin keskustassa. Nyyh, kaukana on ne lämpöset säät kun pärjäs ilman takkia ja vielä hameella. Ei sillä, en mä oo hameella ollu edes koulussa kertaakaan, jotenkin se on mulle vielä sen verran "uus asu", että en tunne oloani kovin kotosaks siinä. Kesäsin hameet on mulla kyllä suuressa suosiossa, vielä vaan vähän vierastan sitä tollasena kouluasuna. En tiiä mikä siinä on... Tää näyttää kuitenkin omaan silmään sen verran hyvältä, et kai sitä vois rohkaistua ja vetää joku kerta nahkahameen päälle vaikka paksumpien sukkisten kanssa, ihan kouluunkin asti!

Mitä te tykkäätte asusta ja yleensäkkin asupostauksista? Pitäiskö niitä tehä enemmän, vai kenties vähemmän?

9 kommenttia:

 1. Asukuvat on hyviä inspiraation lähteitä, eli useammin vaan jos jaksat :) Tykkäsin tästä asusta, jotenkin se että nuo sukkikset ei oo uuden näköiset tuo vähän särmää asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, sit nii tosiaan on tulossa lisää! :-)

   Poista
 2. ompa ihana asu! :) miten saat muuten kuvat tuollalailla niinkuin viimenen kuva että 2 kuvaa on tavallaan päällekkäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picasan kollaasitoiminnolla teen! :-) ja kiitos ♥

   Poista
 3. super ihana blogi ja tyyli sulla! :)

  www.eveliinasalminen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upea asukokonaisuus ♥ blogisi vaikuttaa todella kivalta :))

  VastaaPoista