Goodman

016goodman3050040034goodman1021_1104goodman157_1goodman2 Eilen oli siis kauan odotetut kauppakeskus Goodmanin avajaiset. Tai ainakin mä oon oottanu tätä viimeset kaks vuotta kun kuuta nousevaa. En vaan oo oikeen ymmärtäny ketään, jotka on ollu tota kauppakeskusta vastaan kokoajan, oli kyse sitten nimestä, värityksestä, sijainnista tai kaupoista. Kaikki jotka mua vähääkään tuntee, tietää että Irwin on ihan mun suuri idoli ja oon niin ilonen että toi ostoskeskus on nimetty just sen mukaan! Ja tietty oon ilonen siitä että tänne tuli ees jotain uutta!

Olin siis ihan innoissani noista avajaisista ja menin sinne heti aamulla yheksältä kun se aukes. Paikalla oli "muutama" muukin ja osa oli jonottanu edellisestä illasta asti saadakseen jotkut euron puhelimet... Ite lähin kuitenkin metsästään vaan tarjoustuotteita, lahjakasseja ja Victoria secretin bodymistejä. Nää kaikki löysinkin ja ostin muutamia tosi kivoja juttuja, esimerkiks Bikbokista. Juoksin sinne pää kolmantena jalkana, koska se on uus liike täällä pikkukylässä, ja se tuli todellakin tarpeeseen! Muitakin meille uusia liikkeitä saatiin vihdoin Hämeenlinnaan, jee!

Avajaiset oli muutenkin tosi kivat ja onnistuneet, enkä malta oottaa huomista ja sunnuntain työpäivää uusissa tiloissa ja uusissa työpaidoissa. Vaikka kuviot ja ihmiset on tuttuja, on tosi hienoo päästä tekeen jotain uutta, siirtyä parempiin tiloihin ja alottaa vähänniinku puhtaalta pöydältä! Joten vaikka viikonloppu tulee oleenkin työntäyteinen, oon tosi ilonen ja innoissani tulevasta! 

Nyt lähen kuitenkin viettään viikonloppua Essin kanssa, kun valmistaudutaan illan halloweenpippaloihin. Happy halloween everybody!

5 kommenttia:

 1. Täällä oli ihan sama juttu, kun Ideapark tuli Ouluun :D Kiva, kun uusia kauppoja tulee, eikä oo vaan tyyliin H&M ja Seppälä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ainiin kun se avattiin samoihin aikoihin! On kyl ihan huippua et löytyy nyt vähän laajempaa valikoimaa sieltäkin! :-)

   Poista
 2. Näyttää oikein viihtysältä ostoskeskukselta. Ja vihdoin meidä pikkunen kaupunki sai jotai uutta ja aika näyttävähän se on. Ite pääsen sinne vasta joskus vuoden päästä,mut eipä mitää sit ainaki kauhee rysis ja mummot ja papat on ehkä rauhottunu sillo. Ihana et siel on oikeesti uusii kauppoja. Toivotaan et kannattaa ja pysyvät siellä! Ihana piristys ruiske Hämppään.

  VastaaPoista
 3. Mikä sen kaupan nimi oli, mistä ostit nuo bodymistit? :-)
  Oliko se vain joku rajoitettu erä tai jotain spesiaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitteristä ostin! Pitikin laittaa noiden hinnat ja kauppa tohon kuvaan, mut unohdin joistain syystä. Ne makso 14,95 kpl ja niitä oli siel kolmee eri tuoksua. Joku spesiaalijuttu, ei ollu myynnissä ku pieni erä. :-)

   Poista