random pics

311367303_1valmiit2361
Heeei ja ihanaa sunnuntai-iltaan! Tulin vaan lätkäseen teille parit satunnaiset kuvat viimepäiviltä. Yhdessä kuvassa komeilee mun lähestulkoon vakioaamupala, toisessa poseeraan kera lempparikotivaatteiden (ei, en aina pukeudu farkkuihin ja bleisereihin) ja jossakin vilahtaa mun muutaman viikon takaiset ostokset; pallovalot peilin ympärille!

Oon meinaan ostellu nyt taas toosi paljon kaikkee kivaa tänne huoneeseen ja perjantaina Ikeareissulta tarttu taas lisää tavaraa mukaan vaikka kuinka paljon. Vähän vaan harmittaa etten ostanu läheskään tarpeeks kynttilöitä kun ois pitäny, mutta saa niitä onneks muualtakin kun sieltä! Vihdoin alkaa olla siis huone syksykunnossa ja voin alkaa odotteleen joulua ja jouluvaloja, hehe. Josta tulikin mieleen että mitä tykkäisitte päivitetystä huonepostauksesta? Ei täällä oo pahemmin järjestys vaihtunu tai mitään, mut hyllyillä on uusia tavaroita ja kaikkee pientä sisustusjuttua on tullu lisää. Joten jos kiinnostus uuteen huonekurkistukseen ois paikallaan niin laittakaa kommenttia!

Huh, en ees tajuu miten nopeesti loma meni. En kerenny tekeen mitään muuta kun käymään töissä ja Ikeassa... Ja nyt pitäs jo olla taas huomenna reippaana koulussa kaheksalta aamulla. Tiiän jo nyt että siitä tulee vaikeeta... Tsemppiä muillekin kouluun palaaville, sitä näillä sateisilla syksykeleillä tarvitaan!

10 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia taas kerran♥ oon aina miettinyt, et sulla on ollut toi sama banneri vaik kuinka kauan:o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiittii! ♥ Jajoo, onhan se ollu reippaasti yli puoli vuotta... ei vaan oo ollu aikaa, ideoita, eikä motivaatiota muuttaa banneria ja ulkoasua. Varsinkin kun ton bannerin tekemiseen meni yli 5 tuntia.. Mut koitan saada aikaseks uusia sen! :-D

   Poista
 2. oi että sun jokasessa postauksessa on ihania kuvia mitä on kiva katella:) ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jee huippua, täytyy ottaa se nyt työn alle! :-)

   Poista
 4. ikivanhat tossut mitä et edes oikeasti käytä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutat tuntevan mut siis niin hyvin, että tiedät jopa minkälaisia vaatteita käytän kotona ja koska oon kyseiset tossut saanu. Etkö ois samantien voinu siis tulla sanoon omalla nimelläs tätä? :-D

   Poista
 5. Sul on aina tosi pirteitä ja tarkkoja kuvia :) Ihana blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kivasta kommentista! :-) ♥

   Poista