almost Christmas 22122014

014015034 (2)075valmiit4034052010032 Huh miten nopeesti on aika kulunu! Vastahan mä avasin joulukalenterin ensimmäisen luukun ja ootin joulua kun kuuta nousevaa. Mutta nyt se onkin jo ihan nurkan takana, enää kaks yötä! Oon oottanu joulua tosi kauan ja paljon, vaikka tätä odotusta varjostaakin tammikuun viides, joka sekin lähenee uhkaavasti. Oon kaikesta huolimatta kuitenkin tosi innoissani, varsinkin kun mulla alko kans vihdoin loma, kun viimenen työpäivä ennen joulua oli eilen. Nyt saa ihan luvan kanssa rentoutua! Huonekin on siivottu lattiasta kattoon, lakanat vaihdettu ja jouluvalot asenneltu! 

Oon tosi onnellinen tällä hetkellä. Kirjottelen tätä postausta ihanassa kynttilänvalossa ja oottelen Allun työpäivän loppumista! Huomenna suunnitelmissa onkin kuvaamista ja lahjojen vaihtoa serkun kans. Tää loma on vasta alussa ja aion nauttia siitä kaikin voimin ja keinoin! Muistakaa tekin! 

Mites, kiinnostaako teitä joulupostaus ja lahjojen esittely? Voisin sellasia sit toteutella jos tahdotte. Nyt kuitenkin varmuuden vuoks, jos ei blogin puolella törmäillä enää ennen kahtakymmentäneljättä niin hyvää joulua kaikille! ♥

8 kommenttia:

 1. mistä tuo söpö tarjotin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa toi missä on vähän tekstiä? :) Hämeenlinnasta sisustuskauppa Finnmarilta!

   Poista
 2. Voi apua ootko varastanut meidän kissan! :DD Ihan samannäköinen kuin meidän Miksukisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, vähän hassua. :-D Meijän kissojen nimetkin alkaa viel samalla alkukirjaimella. Koska toi kuvassa oleva on Miina!

   Poista
 3. lahjapostaus olis kyl tosi kiva! :-)

  VastaaPoista
 4. rakastuin tuohon sun villapaitaan! mistä se on? :)
  osaat muuten aina asetella nää kuvat jotenki älyttömän kivasti!

  VastaaPoista
 5. juu tee lahjapostaus!!

  VastaaPoista
 6. Lahjapostaus ois kyllä kiva :)

  VastaaPoista