Mun vuosi 2014

tammi (2)helmimaalishuhtitoukokuu kesä heinäelosyyslokamarrasjoulu Vihdoin on vuosikatsauksen aika, vaikka tammikuu onkin jo pitkällä... Mutta kai parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä? Halusin vaan vielä palata muisteleen millanen vuosi 2014 olikaan. Mun elämässä oli luvassa suuria muutoksia, mutta kaikesta selvittiin kuitenkin hyvin!

Vuoden odotetuimmat jutut:
♥ Uuden kauppakeskuksen aukeaminen ja sinne töihin meneminen - tätä odotin valehtelematta koko vuoden
♥ oman auton ja ajokortin hankkiminen - No ajokorttia ei oo vielä, mutta auto löytyy
♥ Blogin siirtyminen uuteen portaaliin - Oli kiva huomata että joku pitää sun blogia hyvänä. Tunsin päässeeni tosi pitkälle!

Vuoden parhaat tapahtumat:
♥ 18-vuotissynttärit ja täysi-ikäisyyden saavuttaminen - tätä olin odottanu toooosi kauan, eikä tuottanu pettymystä
♥ mun ja Aleksin ensimmäinen yhteinen ja ihan oma matka, Tallinnaan - Käytiin juhlistamassa Aleksin ylioppilaakspäsyä ja meijän vuosipäivää
♥ kolmas vuosipäivä rakkaan kanssa - eikä loppua näy!
♥ Aleksin penkkarit ja valmistujaiset - Kuinka ylpee voikaan toisesta olla!

Vuoden huonoimmat sattumat:
♥ kisakausi - Mun vuosi vikellyksessä ei menny ihan niinkun elokuvissa, enkä päässy surkeiden sattumusten johdosta yksiinkään kisoihin
♥ blogimuutto - Ainekset oli kyllä kaikkeen hyvään, mutta homma ei vaan toiminut mun blogin osalta portaalissa. Oon kuitenkin kiitollinen mahdollisuudesta jonka sain.
♥ Vespan myyminen - Haha, en voi uskoo että yhdellä esineellä on mulle niin suuri tunnearvo kun sillä nyt sattuu olemaan, mutta suren edelleen mun oranssista vespasta luopumista.
♥ pikkuveljen mopokolari - Pysäytti hetkeks kaiken muun ja pelästytti kunnolla. Jalan kuntouttaminen jatkuu edelleen yli puolen vuoden jälkeen...

Vuoden onnistuneimmat asiat:
♥ Huoneen uudelleen kalustaminen ja maalaaminen - Nyt se on täydellinen!
♥ Hiusten värjääminen punaiseksi! - Nyt vuoden oltuani punapää, voin sanoo että en oo kyllästyny enkä katunu tätä päätöstä hetkeekään
♥ Maajoukkueessa lopettaminen - En ois uskonu tätä, mutta olo on paljon rentoutuneempi nyt ja on kiva harrastaa ilman jatkuvia paineita ja stressiä.
♥ Valokuvaus - tätä tuli harrastettua varsinkin viime keväänä ja kesällä todella paljon ja kehityin huimasti!

Parhaiten jäi mieleen:
♥ Pitkä ja kuuma kesä - jonka vietin rannalla nauttien ihan täysillä kaikesta. Heinäkuu oli ehdottomasti paras kuukausi koko vuodesta!

Vuoden parhaat ostokset:
♥ Ipad - voiko parempaa synttärilahjaa toivoakkaan? Edelleen päivittäisessä käytössä
♥ Nike Roshe runit - Ihan lempparikengät! -50 % ja siitä vielä -25% oli sellanen tarjous mitä ei vaan voinu ohittaa! Muistan edelleen niitten hinnan, 38 euroo!!
♥ Cubuksen bikiniyläosa - Ootan niin kovasti että pääsisin taas käyttään tota, tule jo kesä!

Vuosi 2014 oli ehkä parhain tähän mennessä. Tiiän sanovani näin lähestulkoon joka vuodesta, mutta nyt tuntuu siltä että tätä on aika vaikeeta ylittää. Kesä oli täydellinen, täysi-ikäsyys saavutettiin ja kaikki oli vaan niin ihanaa! Toivotaan että tästä vuodesta tulis vieläkin parempi!

2 kommenttia:

  1. Sun kuvat on niiin ihania, valoisia ja värikkätä, upeita!! Ja tosi kivasti toteutettu postaus! :-) Jos mahollista nin toivoisin enemmän asupostauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti kamalasti! :-) Niitä on tosiaankin tulossa, mun asuinspiraatio on ihan huipussaan!

      Poista