CAMEL COAT & RIPPED JEANS

088_1101111meikä1121meikä Heippa! Palasinkin blogin äärelle nopeemmin kuin ite uskoinkaan ja oon ihan täynnä tarmoo tän blogin suhteen! Tänään ollu vapaapäivä ja koko päivän paistanu aurinko vaan innosti mut kuvaamaan ja tekeen kaikkee muuta kivaa! Nukuin pitkään ja kuvailin taas muutamia ostoksia ostospostausta varten. Kuvautin myös jälkijunassa yhden viimeviikon asun! 

Jos nyt totta puhutaan rikotut farkut ja varrettomat converset ei ehkä oo kaikkein ajankohtasin asu tähän talveen... Onneks ne oli päällä mulla vaan kauppakeskuksessa kierrellessä, eikä tarvinnu paljon hangessa tarpoo. Muuten en ehkä näin keväisiä vaatteita ois vetäny vielä päälle, haha. 

Huomenna meenkin töihin vasta neljään, joten saan taas aamulla nauttia auringosta, rauhassa syödä aamupalan ja tehä kaikkia blogijuttuja! Siks aattelinkin kysyä, oisko teillä postaustoiveita? Mitä te haluatte nähä täällä lähitulevaisuudessa?

7 kommenttia:

 1. Mitä hämeenlinnan kirppareita suosittelisit? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä pyörin tosi monissa, mut ehdoton lemppari on Hermans! :-) yks hyvä on myös Rautatieasemalla, siellä on paljon kaikkee ihanaa vanhaa, muutakin kun vaatteita! Myös kantolan kirpparit on supereita! :>

   Voisin itseasiassa tehdä pienen postauksen vaikka kirppareilla kiertelystä ja antaa vähän tipsejä ja suositella Hämeenlinnan kirppiksiä!

   Poista
 2. Vouuu miten upea asu!! <3 Oon niin rakastunut reikäsiin ja kulutettuihin farkkuihin ja tän asun kanssa ne toimii ihan superhyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan älyttömästi näin jälkikäteen kommentista! ♥

   Poista
 3. Voi että vihdoin löysin sun blogin takaisin, oon ettinyt tätä jo pitkään, mutta vihdoin ! Sun kuvia ja ihanaa kirjoitustyyliä on ollutkin ikävä :) Joskun kirjoittelit bloggerissa mutta sillon tää sun "blogin hukkaaminen" alkoi kun siirryit hetkeksi jonnekkin muualle kirjoittelemaan ja nyt ootkin takaisin täällä :)
  Ihana asu ja muutenkin sun tyyli on tosi ihana, osaat yhdistää vaatteen kun vaatteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa noloo vastata näihin kommentteihin näin myöhään, mutta pidin taukoa bloggaamisesta, toivottavasti kuitenkin huomaat vastauksen. Ihanaa että löysit takaisin! ♥ et uskokkaan miten paljon tää kommentti piristi mua! Toivon että pysyt mukana, nyt kun aloitin hommaan taas pienen tauon jälkeen uudestaan! Oonkin kaivannut vanhoja vakkarilukijoita! :-) ♥

   Poista
  2. Hih mukana ollaan edelleen ja joskus täytyykin pitää vähän taukoa että saa ihan uutta inspiraatiota ja taas jaksaa :)

   Poista