IM REALLY BACK!

Helouuu! Nyt tulee hetki jota on varmasti moni ainakin kyselyjen perusteella odottanut, nimittäin uusi ulkoasu ja samalla paluu blogimaailmaan, tällä kertaa ihan oikeesti ja aktiivisesti! Eipä tahti tosta kauheesti enää voi hidastuakkaan, kun kirjotin viimeaikoina yhtä tai kahta postausta kuukaudessa, haha. Syytän tästä kaikesta inspiraatiokatoa, joka on nyt tullut satakertaisella voimalla takas! Toivonkin että teitä lukijoita sieltä ruudun äärestä löytyy vielä edes muutama kappale, onko näin?

Mistä idea tähän kaikkeen sitten lähti?
Ajattelin, että ehkä näin puolentoista vuoden jälkeen, on aika ottaa photofiltre kehiin ja ruveta väsäämään kaikkea uusiks bannerista alkaen, kun sain yhtäkkiä vision siitä, mitä ulkoasulta haluan! Koko päivä tähän meni, mutta mitä muutakaan sitä kipeenä tekis. Näin sain myös hyvän fiiliksen siitä, että oikeesti alotan bloggaamisen taas "puhtaalta pöydältä", mitä oon ehkä kaivannutkin.

Vanha banneri oli kuitenkin sen verran kiva, että samalla kolmiotyylillä jatketaan! Myös harmaa tausta ja otsikot on edelleen niin mua, enkä oikeen syty kokovalkosesta taustasta omassa blogissani. Siispä kaikki pysy aika samana, mutta tarkemmin katottuna kaikki on kuitenkin erilaista!


kolmiobanneri Mä jopa innostuin lisäämään Instagram-palkin tonne sivuvalikkoon, ja tuttuun tapaan sieltä löytyy myös kaikki muut jutut bloglovinista sähköpostiosoitteeseen. Ns. profiilikuva tulee vaihtumaan kun saan kesäisemmän ja kivemman otettua, mutta siihen asti toi ihan bueno!

Pieniä viilauksia varmaan teen vielä lähipäivinä, mutta näin kello kahdentoista aikaan yöllä, tää ulkoasu alkaa näyttää jo aika hyvältä! Näillä siis mennään.

uusi Ois kiva kuulla mitä ajatuksia uus ulkoasu ja paluu blogimaailmaan teissä herättää? Postauksia ainakin on todellakin luvassa, jos vielä tässä kauan makoilen sängynpohjalla sairastellen. Joten ei huolta enää, mä olen tullut takaisin jäädäkseni!

13 kommenttia:

 1. Mä tykkään ihan älyttömästi tosta bannerista! Teitkö sen muuten silleen, että laitoit jokaisen kuvan erikseen paikoilleen? On upea ja mahtavaa että jatkat taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon kommentista! Ihanaa saada heti positiivista palautetta! :-) ♥ ja joo, tein sen just sillain! Oli ihan törkee homma, ja tappelin ton kans varmaan kuus tuntia, tehden pari eri versiotakin ennenkun olin tyytyväinen. :-D

   Poista
 2. oi, tykkään bannerista tosi paljon! Toi on kiva lisä, et noi kolmiot pienenee kokoajan niin tuohon banneriin kiinnittää vielä enemmän huomiota. Innolla jään ootteleen taas uusia postauksia. :-)


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon! Mustakin se tuo vähän mielenkiintosuutta, kun kaikki ei oo samankokosia! :-) Ja jee kiva, uutta postausta on tulossa ihan lähipäivinä, ehkä jo tänään!

   Poista
 3. Aivan ihana tuo banneri! Mulle tuli ainakin tosi semmonen kesäinen fiilis aivan heti! Ja totta kai jään odottamaan tulevia postauksia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, onnistuin siis sen suhteen! Halusinkin tehä semmosen keväisen ja lämpimän bannerin! :-)

   Poista
 4. Ihanan raikas ja kesäisempi tämä uusi! :-)

  VastaaPoista
 5. jeee<3 pitää hei sopii kuvaustreffit lähiaikoina? nyt kun aurinkoki paistaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, ois tosi kiva, en ookkaan käyny hetkeen kuvailemassa oikeen! :-)

   Poista
 6. Kivan keväinen tää uusi ulkoasu, bannerista tykkään kovasti myös!

  VastaaPoista
 7. Löysin sun blogin taas uudestaan juuri äsken! Oli pakko ryhtyä taas seurailemaan, kun jo aiemminkin sun blogista tosi paljon tykkäsin! :3 (pidin tossa joku aika siis taukoa niin bloggaamisesta kuin blogien lukemisestakin, oon varmaan siinä hukannut tän sun blogin, mutta onneksi löysin taas!)

  VastaaPoista