TUESDAY IN BED

028046163075016_1156 Ihanaa ja aurinkoista tiistaita kaikille! Mä viettelen nyt kolmatta sairastelupäivää kotosalla ja vointi alkaa olla parempaan päin. Yöt oon nukkunu tosi huonosti jatkuvan tukkosuuden takia, mutta katotaan josko sitä huomenna uskaltais jo lähtee kokeileen työntekoo. Nautin kuitenkin tästä päivästä vielä sisätiloissa kynsiä lakkaillen, sängyssä löhöillen ja pakollisia kouluun liittyviä rästijuttuja hoitaen, joita on muuten miljoona.

Musta tuntuu ihanalta vihdoin kirjottaa blogia, enkä melkeen malttanu nukkua kun suunnittelin millasen postauksen teen, haha. Mulla on vahvasti sellanen tunne, että oon saanu taas otteen tähän hommaan, enkä malta oottaa mitä seuraavaks keksin. Ehkä alkaneella keväällä ja ihanalla auringollakin on osansa tässä asiassa! Olo on ainakin sata kertaa energisempi, ilosempi ja onnellisempi. Kyllä tästä vielä noustaan!

Miten teijän alkuviikko on lähteny käyntiin, onko joku muukin kipeenä?

8 kommenttia:

 1. Ihastuin sun blogin ulkoasuun kyllä ihan kympillä! <3_<3 Ja sairastelin kirjotusten aikaan oikeen urakalla pari viikkoa putkeen mutta auringon voimalla flunssa on nyt alkanu hellittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, tosi kiva että miellyttää! Oon itekkin kyllä aika tyytyväinen tähän! :-) Voi että, vielä kirjotusten aikana... Kuulostaa kieltämättä aika ikävältä kun sattu tommoseen hetkeen. Onneks sulla on jo helpottanu, ehkä mullakin tää tästä toivonmukaan.. Hyvä että nukutuks on saanu. :-D

   Poista
 2. Vastahan oli talviflunssat ja nyt tuntuu vähän jokainen olevan kipeenä kevään "kunniaksi". Harmillista! Ite en ole kipeänä mutta allergiaoireita pukkaa jo.. Ja joo, kevätaurinko antaa ihan uutta puhtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, jokaselle vuodenajalle tuntuu tulevan aina oma flunssa-aaltonsa... Ja vielä yllättävän sitkeekin tää. :-D voi ei, mä onneks oon säästyny niiltä! Kaikki siitepölyallergiat ja muut on inhottavia...

   Poista
 3. Itselläni on ollut pieni nuha jo muutaman viikon ja yhdessä vaiheessa äänikin lähti menemään hetkeksi, mikä ei ole mikään mukava asia kun kouluun kuitenkin päätän mennä! Mutta onneksi on alkanut hellittämään, koska koeviikko on jo nurkan takana! Ja sairastelun takia sain tänään hoidettua kemian kokeen, joten tuloksia odotellessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti se nyt paranee kuitenkin kunnolla! Ikävää jos se on jo pari viikkoa kestänyt... :-( arvaa vaan alkaako stressaamaan nyt muakin, että meinaako tää nuha mennä ollenkaan ohi?! :-D Ja tsempit kemiankokeenkin puolesta, eiköhän sieltä hyvä numero tule!

   Poista
 4. Ensinnäkin ihanan pirtee tää uus ulkoasu. Oonkin ihmetelly että missä se Vera oikeen on! Mut ihana et jällee täällä. Ite en oo ollu kipeenä ja tää kalifornian aurinko nyt paistaa joka päivä enemmä tai vähemmä nii tähän jo tottunu. Onneks siel suomessaki alkaa jo kevät ja valosat päivät. Ja kohta se ihana kesäki sinne tulee. Tää alku viikko on täällä alkanu oikee mukavasti. Huomenna (keskiviikkona) töitten jälkee alkaakin miniloma. Pääsee laittaa aivot narikkaan 4pv.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annika, ihanaa että tulit kommenttia laittamaan! ♥ Vähän oon blogin kanssa vietelly hiljaiseloa, mutta muuten oon ollu aktiivinen, esim instagramissa, kuten varmaan ootkin huomannu. ;-) Oon ihan kateellisena kattellu sun ig-päivityksiä tosta kelistä! Vitsit, Suomessa on sortsikelit vielä kaukana, vaikka aurinko jo pikkasen lämmittääkin! Nauti sä siellä nyt ihanasta kesästä ja ennen kaikkea neljän päivän minilomasta. Oot sen ansainnut! ♥

   Poista