MOTHER'S DAY OUTFIT

uudet12068075053062uudet2 Tänään ollaan saatu nauttia äitienpäivästä, jota mäkin juhlistin yhdessä molempien mummujeni ja äitin kanssa. Käytiin ensin mummun luona kahvilla ja söin jälleen parasta sienipiirakkaa ikinä. Myöhemmin käytiin perheen, serkkujen ja toisen mummun kanssa syömässä Kiinalaisessa ravintolassa. Ei kuulu mihkään mun suosikkiruokiin, mutta on tosi kiva mennä yhdessä ulos porukalla, joten seura korvaa laadun!

Aurinkokin pilkisteli vielä vähän keskipäivän jälkeen, joten pukeuduin sen mukaan! Onneks ehdittiin pois sateen alta ja tolla vaatetuksella tarkeni hyvin! Ensin vähän arastelin laittaa päälle tota levotonkuvioista jumpsuittia, mutta vähän aikaa sitä mallailtuani ja törkeetä asukriisiä podettuani päädyin kuitenkin siihen. Ja pakko sanoo, että ei ollu kyllä yhtään huono valinta. Vaikka toi kuvio onkin vähän "hurja" valkonen bleiska ja kengät tasapainottaa kokonaisuutta kummasti. Kiitos taas vaan Hennesin lastenosastolle tästäkin hankinnasta, hehe. Vaatiihan toi väritys ja kuvio kevään ja kesän, mutta uskonkin että se tulee lähikuukausina eksyyn mun päälle useeseen kertaan!

Kaikinpuolin oli tosi onnistunu äitienpäivä ja oli ihanaa päästä juhlistaan mun elämän tärkeimpiä naishenkilöitä. Äiti, oot maailman paras! ♥

Mitä mieltä te ootte asuvalinnasta? Entä millä meningeillä teijän äitienpäivä sujui?

1 kommentti: