ONKO MUN BLOGI KESÄN KUUMIN?

Heippa! Jo kolmisen viikon verran on Blogiringissä ollu käynnissä äänestys kesän kuumimmasta blogista. No, meikähän tän lahjakkaasti unohti, mitä nyt ihan in real life muistutteli tuttuja äänestämään... Nyt kuitenkin muistin asian taas yhtäkkiä ja tajusin, että hei, ei peli oo vielä menetetty!

Haluankin nyt valjastaa kaikki teidät ihanat lukijat, ja muutkin äänestämään suosikkianne kyseisessä skabassa! Olis ihan mahtavaa jos kävisitte äänestämässä mun blogiani kesän kuumimmaksi blogiksi lifestylekategoriassa, mikäli se teidän äänenne ansaitsee. Ehdolla on myös muita ihan mahtavia blogeja, joten eiköhän jokaiselle äänestettävä löydy!

paraati_1200px  
Mun blogi löytyy lifestylekategoriasta, ja koska blogin nimi alkaa "W" -kirjaimella, saa sivun skrollata ihan alas, niin sieltä jostakin löytyy "We could go anywhere." Muita kilpailukategorioita on leivonta -ja ruokablogit, joten käykää ihmeessä heittämässä äänenne sinnekin päin!

Niin ja ettei tää ihan ykspuoleiseks menis, pakko sanoa että; Äänestäminen kannattaa, sillä jos äänestäessäs jätät yhteystietosi sivulle, osallistut Arabian 350 euron arvoisen tuote-paketin arvontaan! Joten kipinkapin heittään omaa ääntä kehiin!

Äänestäminen tapahtuu TÄÄLLÄ!
Äänestysaikaa on 31.5 asti, joten mulla on vielä viikko aikaa kuroa rakoa umpeen! Onnistunko siinä? No teijän avulla ihan varmasti!


048 1

2 kommenttia:

  1. Äänestin sua jo pari viikkoa sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi, kiitos ihan tuhannesti! :-) ♥ En ollu ehtiny edes mainostaa tätä kisaa missään, niin tosi kiva että löysit tiesi silti sinne äänestämään!

      Poista