LOPPUKESÄN ASUVALINTA

Moooi! Ostin tänään ton ihan törkeen ihanan kauluspaidan Vero Modasta alennuksesta, vaan kaheksalla eurolla! Ihastuin siihen niin paljon, että kun lähettiin Ainon kans kaupungille, vedin sen heti päälle ja halusin napata asukuvatkin samantein. Ja vaikka ite sanonkin, musta kaikki tässä outfitissä käy aika hyvin yks yhteen, vai mitä mieltä ootte?

Mulle kuuluu muutenkin tosi hyvää. Elän jänniä hetkiä (hehe) ja nää ihanat loppukesän säät on saanu mielen virkeeks. Ulkona ja rannalla on tullukin nyt vietettyä aikaa enemmän kun laki sallii. Viikonlopuks hommat vaan paranee kun luvassa on työporukan iltamat ja juhlistetaan ehkä vähän mun ja Allun tulevaa neljävuotispäivää. Näistä asioista kuitenkin lisää myöhemmin, nyt tsekataan asukuvat!


151145088Uusi kansio10139054108098 Jees, elikkä mitä mieltä siellä ollaan? Ite näytän tälle asulle peukkua ja nautin siitä, että vielä voi pitää sortseja ja hameita. Kohta onkin jo huomaamatta syksy, joten tästä pitää nyt nauttia niin paljon kun voi! 

Asiaakin ois vaikka miten paljon, mutten saa koottua ajatuksiani mitenkään järkevään muotoon, joten jätetään ne ihan suosiolla ens kertaan! Onpahan jotain odotettavaa, eikö?

4 kommenttia:

 1. Ihana asu, tykästyin varsinkin tuohon sun laukkuun! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥ Toi laukku on ihan munkin suosikki! :-)

   Poista
 2. Kokonaisuudessaan ihana asu! Missä toi paikka on missä oot kuvannu noi kuvat. Koitin tässä meittii ja nolona on kysyttävä et missäs tollanen ihana kuvaus paikka on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon ihana Annika! ♥ Tää on kuules ihan Vanajanlinnalta, siitä parkkipaikan viereltä. ;-) Nättiä puiden verhoomaa tietä! Mullekin sikäli uus tuttavuus, etten oo ennen käyny tuolla kuvaamassa, mutta kannatti kokeilla!!

   Poista