MEIDÄNKIN BOYFRIEND TAG

Moi! Oon jo pitkään naureskellen lukenu näitä "Boyfriend tag" haasteita muiden blogeista ja päätin, että mun on vaan pakko saada Allu tekeen tää myös meijän viimeviikkoisen vuosipäivän kunniaks. Ja no, sainkin, mutta homma vaati paljon suostuttelua ja vapauden vastata näihin kysymyksiin mitä vaan, miten vaan. Joten kaikki vastaukset on suoraan ton toisen kirjottamia, just sen omalla hassulla tyylillä. No okei, jouduin ehkä vähän (paljon) siivoon tota hymiöiden rivistöä ja lollottelua pois, koska muuten jokainen vastaus ois ollu täynnä "XDXDDXDXDXDDDDD LELZZ" tyylisiä välispiikkejä. Muuten tää on tosi Aleksimainen.

Toivottavasti tää naurattaa teitä yhtä paljon kun nauratti mua! Musta on vaan niin hauskaa lukee näitä. Pistää miettimään, että millasen tyypin kanssa mä oikeen seurustelen, haha. Ja voin paljastaa, että neljä vuotta tuli viime viikolla täyteen, eikä se silti tiedä mun silmien väriä? 

Nauttikaa muuten kuvista! Kuvituksena toimii Aleksin niin ihanat vanhat kuvat, ennen inttitukan leikkausta. Mä meinaan tajusin, että mulla ei oo Allusta yhdenyhtäkään yksinkuvaa sitten viime vuoden elokuun jälkeen, hui?? Tälle asialle pitää kyllä tehä jotain!

( harmaa teksti = mun kommentteja Allun vastauksiin)

107
Jos hän katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisimmin pyörii?
- Jokin outo sarja minkä Vera on löytänyt netflixistä.
Jaa että outo sarja? Ihan perussarjoja Teen wolfit ja muut mun mielestä on, haha.
  
Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
- Valkosipulikastiketta todennäköisimmin!

Mikä on hänen inhokkiruokansa?
- Ei tule mieleen mitään erityistä inhokkia, mutta yleisesti sanottuna jokin hänen mielestään tylsä ruoka.... = eli melkein kaikki mistä itse pidän.
Tää vastaus ei varmaan avaa kauheesti asioita, joten tarkennetaan: Aleksi suosii niin perusruokaa kun voi olla, kuten makaroonia ja jauhelihaa tai kanaa ja riisiä... siis ilman kastiketta, what?? Ja oon joskus erehtyny sanoon, että se on tosi tylsää ja mautonta, niin mähän saan nykyään kuulla tästä aina jos joku ruoka ei kelpaa. Very funny Aleksi, very funny.

Menette ulos syömään ja drinkeille, mitä hän tilaa?
- Hampparin ja lisäks siiderin tai kokiksen.

Mikä hänen kengänkokonsa on?
- Taitaa olla joku 38~?
No ihan okei vastaus. Muuten 37, mutta Nikeissä 38, joten ei ihan metsään sentään menny tääkään!

Jos hän keräilisi jotain, mitä se luultavasti olisi?
- Verallahan itseasiassa on useita keräilyn kohteita! Ensimmäisenä mieleen tulee Niken kengät mitä se tuntuu hamtsraavan oikeen huolella monet parit. Toinen juttu mitä se  keräilee, on kaikenmaailman oudot kauppapussit. Esim. Victoria's Secret, Tommy Hilfiger ja muut sellaset kauppapussit lojuu nätisti aina jollain pöydällä koska ne on muka "hienoja".
No nehän on hienoja, eikö??

Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
- Suklaata, tai mitä tahansa missä on erittäin paljon sokeria tuntuu kelpaavan tosi hyvin.

Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
- Vähän laidasta laitaan.. Esimerkiks sellasta teknojumputusta mistä tulee päänsärky ja sitten sellasta kunnon ghettoräppiä!

Minkälaisista elokuvista hän pitää?
- Komedialeffat tuntuu olevan eniten mieliksi!
 
Minkä väriset silmät hänellä on?
- Siniset.
Siis mitä?! Et sä vaan voi vastata tähän väärin, hahaha. Mun silmät on harmaat, joissa on vähän vihreen ja sinisen sävyä, mutta ei todellakaan siniset. Mitä sä oot tän neljän vuoden aikana oppinu jos et edes tota tiedä?

Kuka on hänen paras ystävänsä?
- Hmhmhm, yhtä nimeä ei tule mieleen mutta Kanalauman jäsenet kyllä ainakin kuuluu parhaisiin. XD LEL
Lisätään nyt vielä, että Kanalauma on siis yhden whatsappi ryhmän nimi, johon kuuluu nimenomaan mun parhaita ystäviä. Että ei huono tämäkään, hassua vaan että ekana tulee mieleen ryhmän nimi eikä kyseiset henkilöt.


124_1

Asia, mitä usein teet, josta hän ei pidä?
- Varmaan se kun mun keskittyminen vähän tuppaa ailahtelemaan jonkun pitkän tarinan aikana, ja tän seurauksena sitten kun Vera on kertonut tarinan loppuun, pyydän kertomaan sen uudestaan.  Niin ja sitten se ei tykkää siitä kun kiusaan sitä aikas usein. 8D  V
Kyllä, todellakin allekirjotan ensimmäisen kohdan. Toi on vaan niin raivostuttavaa ja tapahtuu ainakin kerran päivässä. Ei ne miehet kai osaa keskittyä kun yhteen asiaan kerrallaan...

Asia, mitä hän tekee, josta sinä et pidä?
- No, olen syntipukki kaikelle pahalle mitä tapahtuu. Esim. jos on inhottava päivä/asiakas töissä tai huonosti menneet treenit niin se on aina automaattisesti minun syyni. 8D

Missä hän on syntynyt?
- Suomessa
Mikä vastaus taas, ei luoja. :-D

Millaisen synttärikakun hänelle leipoisit?
- No ei ole tapana leipoa, mutta jos olisi ihan pakko, ostaisin kakun ja väittäisin sitä itse leipomakseni.

Minkä parissa hän mieluiten viettää useita tunteja?
- Koneella tai tabletilla

Missä hän on erityisen hyvä?
- Nukkumisessa ja helppojen asioiden hankaloittamisessa.

Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
- Varmaankin semmoset oudot "ruisleipäpizzat" mitä vera tekee mikrossa 8D
No ei ne pizzat nyt niin outoja oo... Joskus piti laittaa reseptiä jakoon tänne bloginkin puolelle, mutta ehkä asiaa pitää harkita vielä, jos ne kerta on kummallisia. 
  
Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
Laukkua, lompakkoa ja puhelinta! Jostain syystä Vera ei kanna aina avaimia mukana ja sitten ihmetelläänkin, että miksi ei päästä kotiin sisälle!

Mikä saa hänet ärsyyntymään?
- NÄLKÄ ja päättämättömyys. Huonoina päivinä tuntuu kyllä siltä että seinätkin ärsyttää sitä.

Entä piristymään?
- pääasiassa RUOKA ja ns. "hipsutukset".
Heh, hipsutukset on jotain niin ihanaa, tiiättekö? Sitä sellasta että sormenpäillä piirrellään vaikka selkään tai käsivarteen. ♥

14944003298_86fd0b44f9_o Mikä on hänen ihanin luonteenpiirteensä?
- Autismi. Ei vaan, vitsivitsi. Oikeesti Veralla on erittäin hyvä huumorintaju! Ainakin mun oudot jutut tuntuu aina naurattavan ja uppoovan.

Entä ärsyttävin?
-#räjähdysvaara! Eli jos joku asia menee vähän huonommin niin se äkkiä eskaloituu niin että sitten kaikki muukin menee huonosti ja on tyhmää. XD

Ketä julkisuudenhenkilöä hän ihailee?
- Hmmmm, ei Vera mielestäni ole ainakaan maininnut ketään tiettyä nimeltä, mutta kyllä se varmaan IG:ssä jotain julkkiksia stalkkaa. Lol, creeper vera.

Millainen hän on kumppanina?
- Se on hauska vesseli, melkein verrattavissa kissaan. Eli tekee mitä haluaa ja jos siihen ei mene mukaan niin KALTOIN KÄY! (Joko tää loppuu, hajoon pikkuhiljaa.)
Verrattavissa kissaan? Kiitti vaan taas sullekin. Kostoks tää jatkuu vielä hetken! 

Milloin hän tapasi vanhempasi ensimmäistä kertaa?
- En muista tarkkaa ajankohtaa, mutta varmaan jonkun muutaman kuukauden seurustelun jälkeen? (plz Vera, lopetetaan tää kirjotusjuttu jo).
 
Entä milloin tapasit hänen vanhempansa ensimmäistä kertaa?
- En muista tätäkään tarkkaan,  mutta Veran iskän tapasin lähes joka ilta silloin kun alettiin seurustelemaan, eli elokuun lopussa. Tää tapahtu vielä niin, että aina kun toin Veraa kotiin noin kello 22.30, oli sen isä pesemässä autoa siinä pihalla. Siis illalla pimeessä?
Joo, ikävä myöntää mut tää on totta... Tätä kesti melkeen kuukauden verran ja valehtelematta joka ilta... Naurettavaa.

 Mikä on hänen uusin villityksensä?
- Sellanen tietokonepeli, Rollercoaster Tycoon 3, missä rakennetaan huvipuistoja. Vera on varsinainen NERD.
 
Millainen on hänen kotilookinsa?
- Erittäin rento (Vera saattaa olla univaatteissa kokopäivän)

Kuinka kauan hän on pitänyt blogia?
- Toukokuu 2010--> tämä hetki. Enkä luntannut. XD 
Voi kyllä lunttasit... Jäit kiinni ihan siks, että vanhimpia postauksia ei oo enää edes olemassa, sen näkee vaan hallintatiedoista. Joten hyvä yritys! :-D

2013-08-041Vera on tossun alla, kuitenkin haluatte tietää ja mä oonkin sen verran ovela ja piilotan sen tänne! Aleksi is the BEST

10 kommenttia:

 1. Ootte niin täydellinen pari :D ♥

  VastaaPoista
 2. Oii aivan ihana postaus! Ihanan aito!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Alina! ♥ Hyvä jos onnistu vaikuttaan aidolta postaukselta, pyrittiin saamaan tästä sellanen fiilis lukijoille, et ollaan tälläsiä oikeestikkin. Koska me ollaan! :-)

   Poista
 3. Oikeesti hauskat ja ihanat vastaukset! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan superpaljon ♥ Aleksi se on ilmeisesti luonnostaan hauska. :-D

   Poista
 4. "Vera ei kanna aina avaimia mukana ja sitten ihmetelläänkin, että miksi ei päästä kotiin sisälle!" aaaa tää oli niin ihana postaus! Nauroin ihan kauheesti. :D jotkut jutut kuulostaa niin tutulta omassakin parisuhteessa. :D

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ihanaa että tää ilahdutti! :-D halusinkin et tää vaikuttaa just sellaselta millasia me ollaan oikeestikkin, Aleksi kun on aika hauska oikeesti. ;-) Kiitti ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 5. Mistä oot ladannu ton rollercoaster tycoonin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aleksilla on ne pelit ihan levyllisinä versioina jostain aikojen takaa, niin latasin pelin ihan niitä käyttäen! :-)

   Poista